E-Commerce
Nu Gelezen
Domeinnaam supportcentrum.nl ter overname
0

Domeinnaam supportcentrum.nl ter overname

door André Kager9 oktober 2014

Heb jij interesse in de domeinnaam supportcentrum.nl (www.supportcentrum.nl)? Deze is per direct beschikbaar ter overname. Een unieke domeinnaam nodig voor een support/ondersteuningsproject of een ander uniek idee? Een domeinnaam die lekker in de mond ligt en geen vreemde zinscombinaties kent, neem hem dan nu van mij over.

frotn bcdirect supportcentrumSupportcentrum.nl is momenteel als website niet in gebruik en zelf heb ik geen plannen dit op korte termijn opnieuw te doen. Je voordeel van overname van een reeds bestaande domeinnaam is dat deze sneller geindexeerd wordt door zoekmachines. Bij nieuwe domeinnamen kan dit tot enkele maanden duren. Daarnaast is er de mogelijke naamsbekendheid waarvan je kunt profiteren.

Supportcentrum.nl heb ik zelf in het verleden gebruikt als Support / Helpdesk / Klantenservice / Q&A / Kennisbase website voor mijn webshops. Voor een dergelijk project is het een prima naam maar misschien heb je zelf een beter idee. Voordeel van supportcentrum.nl is dat het een makkelijk te onthouden, logische naam is die snel duidelijk maakt om welke toepassing het gaat.

Neem contact met mij op als je interesse hebt of doe een bod.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

twee × drie =