Actueel
172 142 0
Geweldig Idee

In Ontwikkeling: CV.AKAGER.NL – C.V. website gemaakt met curriculum vitae van André Kager

door André Kager15 oktober 2015
Bekijk mijn werkervaring in e-commerce, internet, webhosting, SEO op de door mij speciaal gemaakte C.V. website. Mijn curriculum vitae als ondernemende persoonlijkheid met brede kennis en ervaring vind je daar.

Om mijzelf, mijn werkverleden, kennis, vaardigheden en deskundigheid optimaal te promoten ontwikkel ik mijn eigen Curriculum Vitae website: cv.akager.nl. Op een mooie, moderne en strak vormgegeven website presenteer ik mijzelf zo op een onderscheidende manier. Als portfolio en middel om bij sollicitatie een extra positieve indruk achter te laten. Ik ben momenteel vergevorderd met deze website, tijd om er iets van te laten zien dus.

Doel van deze C.V. website is om werkgevers of geïnteresseerden altijd en overal een helder, overzichtelijk en mooi gepresenteerd overzicht van mijzelf te geven. Altijd, overal en op ieder apparaat ziet het er prachtig uit dankzij het responsive design. Of je de website nu met een PC, notebook, tablet, phablet of smartphone bekijkt je krijgt altijd het overzicht dat past bij het hardware device dat je gebruikt. Het eerste voorname doel wat ik wil bereiken is het vinden van een nieuwe interessante en uitdagende werkomgeving. Simpelweg een nieuwe baan bij een leuke werkgever in de regio Roosendaal die mij kansen biedt.

Een papieren C.V. is leuk en bied ik natuurlijk ook aan, deze zal zelfs als download direct beschikbaar zijn. Een papieren C.V. is echter niet meer van deze tijd, in elk geval niet voor iemand met mijn e-commerce, internet en marketing achtergrond. Daarvoor grijp ik naar een middel dat mij meer mogelijkheden geeft mijzelf meer en beter voor het voetlicht te brengen. Met als voordeel voor bezoekers of geïnteresseerden dat er veel meer over mijn historie, werkverleden, visie en ervaring te bekijken valt. Wil je je dieper over mij informeren, dan is mijn nieuw ontwikkelde website cv.akager.nl daarvoor de uitgelezen plek.

Wat kun je zoal verwachten op cv.akager.nl?
Je vindt op cv.akager.nl in elk geval alle zaken welke je in een goede C.V. zou mogen verwachten zoals:

 • Een introductie/motivatie
 • Werkervaring
 • Opleiding
 • Vaardigheden
 • Talen
 • Interesses

Daarnaast biedt cv.akager.nl echter veel extra’s en meer diepgang zoals:

 • Overzichtelijke moderne weergave
 • Mooie vormgeving en duidelijke presentatie
 • Uitgebreide portfolio met beschrijvingen
 • Portfolio van bedrijven, werk, klanten, opdrachten, e.d.
 • Nieuwsarchief met artikelen

Het is een perfecte manier om meer van mij te leren en over mij te weten te komen. Wil je mij als werkgever beter leren kennen maak dan gerust gebruik van cv.akager.nl. Heb jij als werkgever in omgeving Roosendaal voor mij een interessante nieuwe kans? Neem dan contact met mij op want dan ben ik zeker naar je op zoek.

Wat voor functie ik zoek?
Ik sta voor veel dingen open, ik heb een open blik. Waar ik de voorkeur aan geef is een functie die mij uitdaging biedt, dat betekent een voorkeur voor HBO/WO niveau zonder de nadrukkelijke eis van afgeronde HBO/WO opleiding. Ik ben overtuigd van het feit dat ik HBO/WO niveau te bieden heb en dat overstijg. Een functie die niet specifiek een HBO/WO opleiding als harde eis heeft zou bijzonder interessant zijn maar ook de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie en/of te ontwikkelen dankzij opleiding. Specifieke functie richtingen waar ik graag naar kijk hebben betrekking op e-commerce, internet, marketing, klantenservice, hosting, dienstverlening, communicatie en SEO schrijven.

Het is eigenlijk vrij simpel. Ik wil aan de slag. Liefst gisteren nog, aangezien dat niet meer gaat dan vanaf morgen. Ik heb ambitie, ervaring, kennis en deskundigheid en wil deze graag delen.

Doelstelling: Werk in loondienst. Eventueel losse opdrachten voor SEO teksten, websites maken of advies. Waar: Omgeving Roosendaal en uiteraard locaties welke goed per OV bereikbaar zijn vanaf Roosendaal. Wanneer: Per direct.

Deze diashow vereist JavaScript.


Heb je een interessante vacature voor mij? Stuur me dan gerust de informatie met onderstaand formulier

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Geluk
0%
Proost!
100%
Blij
0%
Cool!
0%
Koffietijd
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

vijf + een =