Actueel
Nu Gelezen
Nieuwe website voor AKAGER.NL, nieuwe mogelijkheden, nieuwe doelen, meer onderwerpen
Geweldig Idee
0
Frisse en strakke vormgeving in een geheel nieuw jasje. Meer interactie en nieuwe activiteiten zoals Reviews en diverse nieuwe onderwerpen.

Deze week heb ik de nieuwe website voor AKAGER.NL gelanceerd. De website is compleet vernieuwd en in een geheel nieuwe jas gestoken. De modernste technieken om de gebruiksvriendelijkheid, interactie en leesbaarheid te verhogen. De nieuwe website past zich aan ieder apparaat perfect aan waardoor de website er altijd mooi en strak uit ziet en perfect leesbaar blijft.

Meer inhoud en meer onderwerpen

De inhoud van Akager.nl is volledig overgenomen zoals die aanwezig was met de veel gelezen populaire artikelen over Bumbalee (oplichters), Klomp Groepsvervoer, ProVakman, Megadealshop, DHGate.com en andere bestaande artikelen. Met de nieuwe website ga ik tegelijk een lang gekoesterd voornemen waarmaken om meer onderwerpen en meer artikelen te schrijven en publiceren. Een behoorlijk aantal nieuwe categorieën is daarom nu alvast geïntroduceerd zodat je kunt zien wat er binnenkort nog meer te vinden is op akager.nl.

Nieuwe onderwerpen waarover ik ga schrijven zijn o.a:

  • WordPress (algemeen, howto’s, tips & trucs, thema’s, plugins e.d.)
  • Hosting (Cloud hosting, cloud backup, provisioning, control panels e.d.)
  • E-Commerce (Webshops, Strategie, Waar kopen, Vergelijken, Over E-commerce e.d.)
  • Web (Internet diensten, internet marketing, SEO Teksten schrijven, social media e.d.)
  • Zakelijk (diverse zakelijke onderwerpen, B2B, evenementen)

Als E-Commerce & Internet specialist, WordPress specialist en Cloud Hosting specialist weet ik zeker dat ik interessante artikelen voor je kan maken. Informatieve artikelen, nuttige artikelen, leuke reviews of iets leerzaams. Kennis delen helpt velen. Diverse categorieën zijn momenteel nog niet of nauwelijks gevuld vanwege de eerder gebruikte oude indeling. De komende tijd zullen nieuwe artikelen van mijn hand verschijnen, kom jij dan opnieuw lezen?

Veel nieuwe functies

De nieuwe site is een topper op gebied van leesbaarheid, gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid. Handige, gebruiksvriendelijk menu’s maken het u als bezoeker bijvoorbeeld gemakkelijk om door de inhoud van een artikel te bladeren en navigeren tijdens het lezen. Zoals bijvoorbeeld in het menu hier aan de linkerzijde. Snel naar een vorig of volgend artikel bladeren? Heel gemakkelijk voor u gemaakt. Hoe handig is het om direct naar dat onderdeel van het artikel te springen dat u het meeste interesseert? Ervaar het zelf.

Finetunen van de nieuwe website

Aangezien de site technisch compleet is en door en door getest wilde ik graag de oude site vervangen door de nieuwe. Er is nog wel het één en ander te finetunen en dat zal zich de komende tijd dan ook beetje bij beetje verder ontwikkelen. Het platform zoals het nu neergezet is een compleet en complex platform dat ik gedurende enige periode verder zal blijven inrichten. Het definitieve finetunen met de puntjes op de i…

Interactie met de bezoeker

Interactie met u als bezoeker vind ik leuk daarom vind ik het ook zo leuk dat de nieuwe website daarin een kei is. Er zijn tal van functies ingebouwd om tot grotere interactie met elkaar te komen, zo kunt u bijvoorbeeld een artikel dat u leest “Liken”. Wanneer u een artikel heeft “Geliked” dan krijgt het artikel een hogere score waardoor het ook weer sneller bij anderen onder de aandacht komt. Zo helpen we elkaar om snel interessante informatie te delen en aan te bevelen. Artikelen hebben een score naar rato van populariteit die in real time wordt gemeten waardoor u altijd interessante en relevante artikelen en informatie gepresenteerd krijgt. Ervaar zelf wat de nieuwe website aan interactie met de bezoeker doet.

Relevante gerelateerde berichten

Niets zo handig als gerelateerde berichten. Maar natuurlijk uitsluitend indien de berichten ook daadwerkelijk gerelateerd zijn, met andere woorden een relatie hebben. Daarvoor is een uniek systeem met uitgebreide metriek verwerkt waardoor je als bezoeker altijd echte relevante gerelateerde berichten gepresenteerd krijgt. In een mooie visuele presentatie bovendien want het oog wil ook wat. Boven alles komt het gebruiksgemak want je kunt eenvoudig schakelen binnen de gerelateerde berichten naar berichten die je aanspreken. Zo blijf je altijd zelf in control op mijn nieuwe site.

Gebruikersreacties

Voor mij als schrijver is weinig zo leuk als interactie met mijn lezers. Het meest bekende daarbij zijn de gebruikersreacties welke op mijn nieuwe site op verschillende manieren aanwezig zijn. Reacties vind je altijd onderaan op de artikelpagina’s en je navigeert er snel naar toe met het handige zij-menu. Nodigen de gebruikersreacties jou ook al uit om te reageren? Ik lees het graag.

De gebruikersreacties zijn logisch en overzichtelijk weergegeven en laagdrempelig om te reageren. Als je iets leest dat je wel/niet leuk vindt, reageer dan gerust.

Gebruikersreacties bij Reviews bieden je zelfs als bezoeker de mogelijkheid om ook mee te beoordelen. Stem met je reactie ook mee op het beoordeelde product, dienst of bedrijf en laat weten wat je ervan vindt. Review met me mee. Dat is interactie 3.0.

Nieuw: Reviews

Een lang gekoesterde wens gaat hiermee in vervulling en dat is de mogelijkheid om reviews te schrijven. Niet alleen deze schrijven maar ook nog eens prachtig, helder, krachtig en overzichtelijk presenteren. Dat is één van de speerpunten van de nieuwe site, regelmatige reviews. Denk daarbij aan reviews van producten zoals gadgets, smartphones en phablets, notebooks, tv boxen, maar ook aan diensten en bedrijven. Ik vorm snel, altijd en overal een mening over en wil je graag helpen met het vormen van jouw oordeel over een product, dienst of bedrijf zo helpen we elkaar.

Tot slot

Er is behoorlijk veel nieuws onder de zon. Er draait een krachtige nieuwe motor als bron voor mijn nieuwe website in een mooi strak vormgegeven jasje. Ik heb zin om mijn focus de komende periode op inhoud te leggen en daar tijd in te investeren. Ik ben benieuwd naar jouw mening dus laat gerust een bericht achter hieronder.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
100%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

elf − acht =