E-Commerce
Nu Gelezen
Complete hosting website op basis van WordPress ter overname met veel mooie elementen en mega menu
0

Complete hosting website op basis van WordPress ter overname met veel mooie elementen en mega menu

door André Kager10 oktober 2014

Complete aantrekkelijke wordpress website inclusief domeinnaam gericht op webhosting, cloud diensten en dienstverlening aangeboden. Een erg mooie, fris vormgegeven website inclusief megamenu en veel grafische elementen.

frontpageDirecte overname zonder verplichtingen of bedrijfsovername
Deze website is overcompleet sinds ik mijn hostingbedrijf verkocht heb. Het betreft dan ook puur de overname van de website waarmee je direct aan de slag kunt met je eigen hosting producten om zo online je slag te slaan op gebied van webhosting, cloud diensten en online dienstverlening.

Compleet met reeds geschreven SEO Teksten
De website staat boordevol goed geschreven teksten die seo geoptimaliseerd zijn voor uitstekende vindbaarheid. Goede teksten zorgen voor een belangrijk deel gratis marketing. Het beschikbare domein is een domein dat al jaren online is, dit heeft als voordeel dat het domein reeds bekend is in de zoekmachines en niet volledig opnieuw geindexeerd hoeft te worden. Dat versnelt de start van je hosting diensten. Uiteraard kan ik in overleg meer teksten voor je schrijven of teksten waar nodig voor je aanpassen.

frontpagemetmenuWordPress website, installatie en template
De website is gemaakt in WordPress, het template is gebouwd voor WordPress en is een op hosting gericht template. Hierdoor zitten er veel elementen in die geoptimaliseerd zijn voor presentatie op een hosting diensten gebaseerde website, zoals:

 • Aantrekkelijke productpresentatie(s) in “vergelijkingsstijl” naast elkaar. Verschillende stijlen.
 • Verschillende reeds gemaakte pagina’s voor diensten als Webhosting, Dedicated servers, Reseller hosting, VPS hosting e.d.
 • Aantrekkelijke pagina’s met sliders voor bijv. VPS servers
 • Affiliate pagina voor affiliate marketing en aantrekken van affiliates en resellers met aantrekkelijke presentatie
 • Domeinregistratie pagina met uitgebreide mogelijkheden zoals Domein registreren, domein verhuizen, bulk domein registratie en mooie presentatie van actuele prijzen
 • Mooi MegaMenu met duidelijke grafische elementen
 • Over ons sectie met o.a. Support, Over ons, Waarom wij, Awards e.d.
 • Contactpagina met mooi formulier en alle aanverwante nodige informatie
 • Uiteraard Responsive waardoor geschikt voor Mobiel en Tablet gebruik, past zich aan aan browser formaat.

productlijsthostingUiteraard help ik je ervoor te zorgen dat bij overname de website op een door jou gekozen hosting ruimte draait, verhuizen is inbegrepen. Aan hosting zijn geen bijzondere eisen verbonden dan Linux of Windows (met PHP) en MYSQL.
Interesse in de website? Doe een bod of neem contact met mij op.
Heb je zelf nog geen hosting bedrijf of servers? Heb je wel interesse dat op te zetten maar weet je nog niet hoe of heb je hulp nodig? Dan kan ik je op verschillende manieren daarbij helpen en/of adviseren, bijv.

 • Compleet opzetten van een Cloud hosting omgeving en inrichten van de backoffice om de hosting omgeving aan te sturen. Hierdoor kun je je diensten volledig geautomatiseerd direct opleveren bij bestelling (provisioning).
 • Helpen bij het aanmaken van een Reseller account bij de nieuwe eigenaar van mijn voormalige hosting bedrijf. Dit bedrijf heeft een zeer actuele hosting infrastructuur met moderne servers van A-klasse hardware in A-klasse locatie(s). Hierdoor hoef je zelf niet te investeren in servers, datacenters, virtuele omgeving en onderhoud. Je profiteert van directe oplevering van hosting pakketten, vps servers e.d.

Naast deze activiteiten kan ik je ook verder helpen met tal van andere activiteiten waaronder het schrijven teksten, het helpen en informeren over WordPress e.d. Dit is allemaal bespreekbaar.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

12 − 2 =