E-Commerce
Nu Gelezen
Waarom zou ik mijn WordPress teksten vertalen uit het Engels?
0

Waarom zou ik mijn WordPress teksten vertalen uit het Engels?

door André Kager8 maart 2014

wordpress_logo-250x250Het is een bekend fenomeen, alle WordPress Plugins en Templates zijn Engels georiënteerd. Logisch aangezien het geschreven, ontworpen en gerealiseerd wordt voor een wereldwijke markt aan kopers, downloaders en/of gebruikers. De enorme flexibiliteit, de ongekende uitbreidbaarheid, eenvoud en schaalbaarheid maken WordPress tot het populairste CMS van gisteren, vandaag en morgen.

WordPress zou WordPress niet zijn als ook voor het vertalen van extensies en designs zoals Plugins en Templates een perfecte oplossing is. Handige .po bestanden of zelfs gehele templates of plugins kunnen wij in één keer voor u bewerken en vertalen. Zodra u onze vertaling heeft ontvangen zullen uw gebruikers uw website of toepassing in de eigen taal kunnen bedienen wat de gebruiksvriendelijkheid, beleving en klantenbinding sterk ten goede komt.

Laat uw gebruikers niet met de Engelse vertalingen zitten terwijl het ook in het Nederlands kan

WordPress maakt het op eenvoudige en doeltreffende wijze mogelijk om efficiënt vrijwel iedere gebruikte term in de gewenste taal aan te passen. Omdat u uw gebruikers, uw bezoekers de beste ervaring op uw website en in uw toepassing wilt bieden zult u de Website in de taal van de bezoeker moeten aanbieden. U zult uw doelstellingen sneller bereiken dankzij de vertaling van de Plugins of Templates in het Nederlands. En dat is uiteindelijk waar het u als website beheerder om gaat, het bereiken van de gestelde doelen. Of u nu een Professionele, zakelijke website heeft, een webshop, een informerende website of een website voor een vereniging, goed doel of stichting, uiteindelijk wilt u uw doelen bereiken en bezoekers nu en in de toekomst binden.

Jarenlange kennis en ervaring op gebied van Internet, E-commerce, Websites, Marketing en SEO

Als geen ander kennen wij het internet en e-commerce. Wij beschikken over de ervaring om te kunnen zeggen dat online marketing en e-commerce geen geheimen meer voor ons hebben. Waarmee we niet beweren uitgeleerd te zijn, zeker niet, wij leren nog iedere dag. Elke dag brengt weer nieuwe ervaringen met zich mee welke wij in onze bagage erbij kunnen stoppen. Meer dan 11 jaar ondernemersschap en pionieren in bijvoorbeeld de e-commerce markt met eigen webshops zorgt voor brede kennis en ervaring. Dankzij brede en diverse interesses zijn we daarnaast op een breed gebied inzetbaar.

Wacht niet langer
Het is niet nodig om te wachten met het vertalen van uw WordPress Plugin of WordPress Template, neem contact met ons op om uw project te bespreken.

Voorbeelden van Premium WordPress Templates (tevens bij ons verkrijgbaar)

.soliloquy-container.soliloquy-preloader{background: url(“http://www.cloudinside.nl/wp-content/plugins/soliloquy-lite/css/images/preloader.gif”) no-repeat scroll 50% 50%;}@media only screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio: 1.5),only screen and (-o-min-device-pixel-ratio: 3/2),only screen and (min–moz-device-pixel-ratio: 1.5),only screen and (min-device-pixel-ratio: 1.5){.soliloquy-container.soliloquy-preloader{background-image: url(“http://www.cloudinside.nl/wp-content/plugins/soliloquy-lite/css/images/preloader@2x.gif”);background-size: 16px 16px;}}

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

twintig − tien =