Actueel
Nu Gelezen
Seringenhof42.nl gemaakt om mijn huis Seringenhof 42, te koop, te promoten
Geweldig Idee
0
Doelgerichte marketing website als verkoopmiddel voor mijn huis te koop Seringenhof 42 in Schagen. Extra informatie, promotie en meer detail bieden aan de bezoekers.

Seringenhof42.nl heb ik in juli 2015 ontwikkeld en gelijktijdig gelanceerd met de campagne voor mijn huis op Funda.nl. Met deze doelgerichte website als middel om mijn huis dat te koop staat nog beter te promoten en onder de aandacht te brengen. Het huis Seringenhof 42, 1741WE Schagen staat natuurlijk op internet via diverse kanalen zoals onder andere:

  • Funda.nl – huizenaanbodsite van de NVM, voor veel huizenzoekers het startpunt.
  • VBO.nl – website van de VBO en overzichtspagina van huizen van VBO makelaars.
  • Markogielensmakelaardij.nl – Marko Gielens makelaardij, onze makelaar voor Seringenhof 42 in Schagen.
  • Facebook groepen zoals Marktplaats Schagen, Huisraad te koop Hollands Kroon e.d.

Prima kanalen natuurlijk waarbij Funda een belangrijke bron van geïnteresseerden is en Facebook groepen goede regionale netwerken vormen. Wel locaties echter waar je erg specifiek en doelgericht met de informatie dient om te gaan. Hoewel de mogelijkheden voor Funda prima zijn met beschrijving, kenmerken, foto’s en plattegronden wordt je als adverteerder beperkt in je mogelijkheden. Om het hele verhaal te kunnen vertellen, meer gedetailleerde informatie en achtergronden te kunnen geven heb ik dan ook Seringenhof42.nl ontwikkeld. Daar kan ik wel kwijt wat ik op bijvoorbeeld Funda niet kan vertellen. Seringenhof42.nl is daarmee een ideaal punt waar bezoekers zich nog uitgebreider kunnen informeren.

Wat voor extra’s zijn er zoal te vinden op Seringenhof42.nl?
Allereerst is er natuurlijk een mooie overzichtspagina met prachtige slideshow en veel informatie. De site biedt daarnaast meer diepgang en verbreding in de informatie. Natuurlijk is er een uitgebreide beschrijving van het huis te vinden en ontbreken belangrijke kenmerken ook niet. Uiteraard vind je er alle professioneel gemaakte foto’s, plattegronden, 3D animaties en diverse slideshows van de te koop staande woning. Seringenhof42.nl onderscheidt zich doordat je hier ook meer informatie over de buurt, omgeving en woonplaats Schagen vindt. Als extra worden er regelmatig berichten geplaatst over activiteiten en evenementen in Schagen en omgeving. Zo kunnen geïnteresseerden nog meer betrokken raken bij deze woning, buurt en de omgeving daarvan. Wij zijn overtuigd dat het een geweldig huis in een erg leuke, aantrekkelijke buurt is in een populaire plaats als Schagen, dat willen we graag met de mogelijke kopers of bezoekers delen. Contact opnemen met de makelaar Marko Gielens voor vragen, een afspraak voor bezichtiging is overal op deze website erg gemakkelijk.

Bezoekers weten Seringenhof42.nl goed te vinden
Dagelijks weet Seringenhof42.nl de aandacht op zich gevestigd. Dankzij goede SEO en goed geschreven teksten verschijnt Seringenhof42.nl bovenaan in de resultaten op Google wanneer gezocht wordt op bijvoorbeeld:

  • Seringenhof 42
  • Seringenhof 42 Huis te koop
  • Seringenhof 42 Woning Schagen
  • Seringenhof 42 Schagen
  • Seringenhof 42 Funda
  • Of…. zoek met je eigen opdracht

Wisselend komen enkele tot enkele tientallen bezoekers de website bezoeken om zichzelf verder te informeren of wellicht gewoon om ons huis ook eens te bekijken. Daar zijn we blij mee, het doel verkoop promoten, stimuleren en informatie geven biedt deze site als marketingmiddel ons zeker. Daarmee voldoet seringenhof42.nl als verkoopinstrument geheel aan mijn verwachtingen. Heb jij al eens gekeken op seringenhof42.nl? Zo niet doe dat dan gerust en deel het gerust in je sociale netwerken.

Een extra meerwaarde van deze doelgerichte website is natuurlijk de mogelijkheid om overal de website te kunnen delen naar sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Een vriend, kennis of collega die een huis zoekt is zo op de hoogte gebracht van dit geweldig huis dat te koop staat.

Overal en op ieder apparaat een perfecte weergave
Natuurlijk voldoet seringenhof42.nl volledig aan alle moderne standaarden voor ontwikkeling van websites. Een zo groot mogelijke doelgroep en publiek bereiken dat is één van de kerndoelen van dit verkoopmiddel. Daarom ziet de website er overal en op ieder apparaat perfect uit. Of je nu een desktop, notebook, tablet of smartphone gebruikt de website past zich direct aan, aan de manier waarop jij het wilt gebruiken. Een mobiele weergave voor mobiele weergave en interface en een desktop achtige weergave voor grotere schermen.

Breng zelf een bezoek aan Seringenhof42.nl – Huis te koop in Schagen

Wil jij ook zo’n doelgerichte website? Bijvoorbeeld voor het verkopen of verhuren van je huis of vakantiewoning of om jezelf te promoten, neem dan gerust contact met mij op.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Koffietijd
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

drie + 2 =