Actueel
Nu Gelezen
Seringenhof 42 huis te koop – Ruime, Comfortabele, Luxe en goed onderhouden geschakelde 2-onder-één kap woning
Geweldig Idee
0
Wilt u een ruim en comfortabel huis met maar liefst 5 slaapkamers? Zoekt u een grote zongelegen tuin op het zuiden? Een huis in een kindvriendelijke buurt gelegen in een rustig woonerf met uitsluitend bestemmingsverkeer. Waar u zo in kunt trekken dankzij de vele moderniseringen en een prima staat van onderhoud. Lees dan verder, maak een afspraak en kom kijken.

Op een mooie locatie in de geliefde woonwijk Groeneweg is het heerlijk wonen in deze ruime woning met carport en aparte berging. Rustig gelegen aan een woonerf, in een kindvriendelijke en groenrijke omgeving. Met prima voorzieningen zoals basisscholen, supermarkt en sportaccommodatie in de nabijheid.

Seringenhof 42 is een erg ruime en fraaie geschakelde 2-onder-één kap woning. Ruimte, rust, comfort en goed onderhoud kenmerken deze woning. Er zijn veel moderniseringen doorgevoerd om een modern en eigentijds woongenot te bieden. Zo biedt de woning je bijvoorbeeld een ruime tuingerichte woonkamer op het zuiden voorzien van vloerverwarming en een erg mooie, moderne keramische tegelvloer. Een andere blikvanger van deze woning is de luxe, moderne en mooi afgewerkte badkamer met alle gemakken, compleet met comfortabele Whirlpool.

Buitenom is de woning gedeeltelijk onderhoudsarm. Aan de voorzijde treft u kunststof gevelbekleding (2007), een hardhouten voordeur en kunststof kozijnen. Eenmaal binnen treft u veel wooncomfort. Een lichte woonkamer met grote raampartijen en directe toegang tot de tuin, een keuken met de benodigde apparatuur en een vernieuwde toiletruimte (2015). In 2010 is de begane grond voorzien van een prachtige keramische tegelvloer met aangename vloerverwarming. In totaal zijn er maar liefst 5 uitstekende slaapkamers. Genoeg ruimte voor het hele gezin!

De diepe, privacy volle achtertuin met extra blokhut is gelegen op het zuiden. Een fantastische plek om lekker te genieten van de zon. Parkeren lastig? Hier niet, de carport maakt parkeren op eigen erf mogelijk. De aanwezige frontberging is prima geschikt voor onder andere stalling van fietsen. Bent u op zoek naar de ideale gezinswoning? Maak nu een afspraak om dit complete huis te komen bewonderen!

Indeling:

Begane grond
Entree/hal met meterkast, nieuwe toiletruimte (2015) voorzien van zwevend toilet en fontein, garderobekast, vaste trap naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.
Royale vierkante tuingerichte woonkamer van 29m2 voorzien van vloerverwarming en mooie keramische tegelvloer met houtstructuur uit 2010. Een grote raampartij aan de tuinzijde zorgt voor veel licht in de woonkamer. Een praktische bergkast biedt opbergruimte.
Aansluitend de halfopen keuken met U-vormige keukenopstelling en diverse apparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, hete lucht oven, magnetron, vaatwasser (2010), close in boiler, koel-/vriescombinatie (2014) en veel aanrecht- en kastruimte.

De fraaie keramische tegelvloer uit 2010 is over deze gehele verdieping inclusief hal, toilet, meterkast, keuken, woonkamer en bergkast doorgelegd. Vloerverwarming is in de woonkamer, keuken en de hal aangelegd.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie prima slaapkamers en een badkamer. Vanaf de trap stapt u de hal binnen waar u direct de fraaie laminaatvloer ziet welke drempelvrij is doorgelegd over de gehele eerste verdieping. De hoofdslaapkamer is ruim en heeft een grote schuifwandkast met spiegeldeur. De luxe, moderne en comfortabele badkamer (2009) is ruim en van alle gemakken voorzien zoals een Whirlpool van topkwaliteit met waterjets, luchtjets, waterverwarming, led-verlichting en droogblaasfunctie, een doucheruimte met separaat bedienbare dubbele stortdouche, en handdouche met glijstang, een wastafelmeubel, badkamerkast, 2e zwevend toilet, designradiator en een hdf plafond met inbouwspots en speakers. Mooi afgewerkt met moderne speelse tegels en bijpassende accessoires.

2e verdieping
Via de vaste trap komt u in de ruime hal en overloop met wasmachineaansluiting, cv-opstelling (Intergas Combi Kompakt HR 2005), mechanische ventilatie en bergruimte. Op deze verdieping treft u 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel.

Verdieping overig
Vliering met extra bergruimte boven de 2e verdieping.

De ideale zonnige tuinligging op het zuiden biedt u de hele dag zon wanneer deze schijnt. De diepe tuin van maar liefst ruim 15 meter diep is onderhoudsarm ingericht met sierbestrating en borders afgewerkt met grind. Heerlijk relaxen is een absoluut genot in deze mooie en ruime tuin. In de ruime blokhut aan de achterzijde kunt u al uw tuinspullen kwijt. De houten schuttingen en een af te sluiten poort maken het geheel compleet met veel privacy.

Wat u wilt weten:

  • Ruime eengezinswoning
  • Aan woonerf, rustig gelegen
  • In woonwijk Groeneweg
  • Heerlijk wonen in een kindvriendelijke en groenrijke omgeving
  • Gemoderniseerde en eigentijdse woning
  • Zo te betrekken
  • Keramische tegelvloer met vloerverwarming op de begane grond (2010)
  • Toiletruimte begane grond vernieuwd (2015)
  • Nette laminaatvloer op de 1e verdieping (2010)
  • Badkamer (2009) met alle luxe
  • 5 uitstekende slaapkamers
  • Genoeg ruimte voor het hele gezin
  • Kunststof gevelbekleding voorzijde (2007)
  • Kunststof kozijnen voorzijde en 1e verdieping achterzijde
  • Houten gevelbekleding achterzijde vernieuwd in 2003
  • Gevels nieuw gevoegd en gereinigd/geïmpregneerd in 2007
  • Schilderwerk buitenom in 2015
  • Verzorgde tuin op het zonnige zuiden met extra blokhut
  • Carport, parkeren op eigen erf
  • Voorzieningen in de directe omgeving
  • Schagen, goed bereikbaar per openbaar vervoer (NS-station)
Wat is uw reactie?
mmm Liefde
50%
Interessant
50%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Koffietijd
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

20 + twee =