Actueel
Nu Gelezen
Dankbetuiging welke mijn vader zelf nog in de Caegh Sport schreef
0

Dankbetuiging welke mijn vader zelf nog in de Caegh Sport schreef

door André Kager2 mei 2014

Twee weken voor de fatale hartstilstand van mijn vader Pim Kager plaatste hij notabene zelf nog een dankbetuiging in de Caegh Sport. Een dankbetuiging gericht aan de lezers van de Caegh Sport, mensen betrokken bij vv Kaagvogels en andere geïnteresseerden.

Een mooi stukje tekst dat hij zelf schreef om ieder die tijdens het herstel van zijn heupoperatie aan hem gedacht had met een belletje, bezoekje, bloemetje of op welke manier ook. Inmiddels, het is dan 16-3-2014, is hij na enige kleine tegenslag al weer bijna volledig hersteld. Voor hem is de tijd gekomen om de heupoperatie en de belemmeringen die dat met zich meebracht achter zich te laten. Op dat moment was dat het afsluiten van een periode van onverwachtse tegenslag voor mijn vader en moeder welke ze meer dan een jaar heeft bezig gehouden. Met verschillende operaties voor mijn moeder, een hernia voor mijn vader gevolgd door een heupoperatie. Tegenslag die ze samen nog niet eerder op die manier zelf hadden meegemaakt. Beiden waren weer hersteld en vol plannen.

Wrang was het om nauwelijks twee weken later afscheid te moeten nemen van Pim Kager. We namen toen ook de onderstaande tekst er regelmatig bij die voor zichzelf spreekt.

De Dankbetuiging welke Pim Kager (W.J. Kager) in de Caegh Sport plaatste van 18-3-2014:

dankbetuiging

Ieder mens kent in het leven perioden dat het wat tegen zit, ook lichamelijk. Daar komen we altijd weer bovenop, mede door onze op hoog niveau staande medische zorg. Ook ik liep tegen de man met de hamer op. Eerst een hernia, die overigens nog niet weg is en daarna een onwillig heupgewricht. Slijtage luidde de diagnose van dr. Jansen en dus na enige maanden bedenktijd en mantelzorg voor Anne toch een heupoperatie. Die is prima uitgevoerd. Toch bleek er een addertje onder het gras te zitten in de vorm van een ontsteking in de operatiewond. Daar werd adequaat op gereageerd in het MCA, maar toch moest ik nog een goeie week aan het antibiotica infuus. En dat zorgde voor een tegenslag in het herstel met onwillige spieren als gevolg. Die zijn echter voor de fysiotherapeut. U heeft mij al weer zonder krukken zien lopen. In al die weken hebben we heel wat reacties van u gehad. Bezoek – kaartjes – een fruitmand of een telefoontje. En dat doet een mens goed, weten dat er mensen zijn die aan je denken . Annie en ik willen u daarvoor hartelijk bedanken.

Pim en Annie Kager

P.S. Peter bedankt voor je hulp bij de bezorging van de Caegh Sport!

pap-op-de-grasmaaier-hondjes-afscheidsfoto

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

2 × drie =