Actueel
Nu Gelezen
Knappe prestatie van Willeanne Kager, de Caegh Sport maken
0

Knappe prestatie van Willeanne Kager, de Caegh Sport maken

door André Kager8 september 2014

Vanwege het uitvallen van mijn moeder die inmiddels al meer dan 35 jaar de redactie voert over de Caegh Sport neemt Willeanne Kager-Swanink dit waar. Een puike prestatie. Gisteren en vandaag heeft zij in haar ééntje de Caegh Sport in elkaar gezet en alle binnegekomen stukjes hun eigen plekje gegeven. Knap gedaan en ik had het niet verwacht, het is mij alles meegevallen. Ik had het haar zeker niet aangeraden om te doen, maar goed, ze wilde het graag doen voor mijn moeder.

Bijzonder knap als je helemaal niet betrokken bent bij het verenigingsleven van Kolhorn en omgeving en alles wat er speelt in Kolhorn en omgeving. Om het dan voor elkaar te krijgen alles op zijn plek te krijgen is een grote prestatie. Dat zag ik tevoren niet zo snel gebeuren aangezien ik wist wat voor moeilijkheden er allemaal te verwachten waren. Maar, daar heeft ze zich niets van aangetrokken en gedaan wat ze dacht dat goed en de bedoeling was. Nu maar hopen en afwachten dat het harde werk in de smaak valt.

Wat de Caegh Sport is?
De Caegh Sport is het verenigingsblad van Kolhorn en omstreken (Kolhorn en Barsingerhorn). Een weekblad waarin wekelijks iedere vereniging, club of stichting uit de dorpen hun nieuws en wetenswaardigheden onder de aandacht kunnen brengen. Het is zo’n beetje het levenswerk dat mijn vader en moeder meer dan 35 jaar geleden samen met enkele enthousiastelingen begonnen zijn. Tot de dag van vandaag neemt mijn moeder een leeuwendeel voor haar rekening bij het samenstellen en tot standkomen van iedere nieuwe editie.

Nog geen 2.0, zeg maar een beetje “old school”
De wijze waarop het blad gemaakt wordt is mij te veel oude stijl. Daarom was ik nogal bang dat het bepaald niet gemakkelijk zou gaan. Ik heb mijn vader jarenlang bezig gezien met veel knip en plakwerk. De blaadjes werden uitgeprint en dan werd er tussendoor geknipt en geplakt met plaatjes, advertenties, puzzeltjes en meer. Vorvolgens werd het dan gekopieerd. Een enorme tijdrovende klus en redelijk overbodig in deze digitale tijd. Ok, mijn inmiddels verscheiden vader moest nu éénmaal niets van computers of andere “moderne” zaken weten dus die hield het bij knippen en plakken als ik hem wees op het gemak van onze nieuwe technieken. Hij vond het knippen en plakken veel te leuk. Mijn moeder zet het voorlopig voort omdat ze het graag wil doen, mede voor mijn vader.

Morgen en overmorgen valt gewoon de tweede editie van de Caegh Sport van deze nieuwe jaargang in de bus, een puike prestatie.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
100%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

drie × 2 =