Actueel
Nu Gelezen
Gaslicht.com heeft mij weer geholpen aan een forse energiebesparing
Geweldig Idee
0

Gaslicht.com heeft mij weer geholpen aan een forse energiebesparing

door André Kager1 december 2016
Energiebedrijven nemen hun bestaande klanten al jaren in de maling door uitsluitend budget vrij te maken voor kortingen voor nieuwe klanten. Laat je niet in de maling nemen en stap ook jaarlijks over. Op gaslicht.com, ieder jaar.
Stroom en gas heeft iedereen met een dak boven zijn hoofd nodig dus waarom zou je niet besparen op energie?

Jaarlijks overstappen van energieleverancier is voor mij inmiddels zo gewoon geworden. Mijn overstap regel ik jaarlijks via Gaslicht.com. Binnen een paar minuten heb ik het scherpste aanbod van het moment in een handig overzicht en hoef ik maar op de knop “Aanmelden” te klikken om de overstap direct in werking te laten zetten. Nergens anders heb ik een overstapservice voor energieproducten zoals stroom en gas gezien die zo eenvoudig en overzichtelijk is. Besparen op vaste lasten zoals stroom en gas en dan bedoel ik serieus besparen, dat wil jij toch ook? Doe het dus ook nu en start met besparen. Een kind kan de was doen.

  • Postcode + huisnummer invullen
  • Enkele of dubbele meter kiezen
  • Stroomverbruik kWh invullen
  • Gasverbruik m3 invullen
  • Invullen of je teruglevert
  • Huidige energieleverancier invullen
  • Op “Vergelijk energieprijzen” klikken

Daarna? Ok, je ziet eerst een advertentie van een te duur stroompakket dat toch wordt gepromoot omdat het te dure energiebedrijf daar marketinggeld voor over heeft. Dan zie je echter een bijzonder overzichtelijke lijst van de voordeligste pakketten voor jouw situatie, genummerd van 1, 2, 3, enz. nota bene.

Je kiest nu gewoon heel simpel het bovenste pakket aangezien dat het voor jouw goedkoopste, meest voordeligste pakket is. De nummer 1 van de lijst voor jou dus. Klik op aanmelden om je…. Aan te melden als nieuwe klant bij, in mijn geval dit jaar Eneco. Kies nummer één in de lijst!

Op de volgende pagina vul je jouw gegevens verder in zoals resterende adresgegevens, contactgegevens en je bankrekeningnummer. Meld je aan en je ziet vervolgens ook direct de stappen die er vervolgens zullen gaan gebeuren. Kan het nog handiger, eenvoudiger of transparanter? Ik vind van niet en heb dus ook dit jaar gewoon direct via Gaslicht.com vergeleken en aangemeld. Per e-mail wordt je van iedere vervolgstap nu op de hoogte gehouden, handig toch?

Mijn voordeligste aanbod was Eneco dit jaar

Meest verrassend van het aanbod van Eneco op de aanmeldpagina was voor mij dat het aanbod van Eneco zelfs geldig was voor bestaande Eneco klanten. Uniek, dat heb ik nog niet eerder een energiemaatschappij zien doen, heel opmerkelijk maar vooral positief. Mij persoonlijk is het al jaren een enorme doorn in het oog dat energiebedrijven lak hebben aan bestaande, loyale klanten. Bestaande klanten zijn er om te negeren want zodra je een jaar klant bent krijg jij weer geleverd tegen de belachelijk hoge standaardprijzen die jouw energiemaatschappij waar je klant bent hanteert. Ondertussen strooien ze wel met hoge kortingen en veel marketinggeld maar dat gaat allemaal naar nieuwe klanten die over de streep getrokken moeten worden. Waanzinnig kortzichtig is dat. Ok, ik begrijp dat een energiemaatschappij nieuwe klanten wil werven, er zijn tenslotte klanten nodig om rendabel te zijn. Wat ik totaal niet begrijp is dat energiebedrijven te beroerd zijn om loyale, bestaande klanten echt aan zich te binden met een goed voorstel maar uitsluitend de focus te leggen op werving van nieuwe klanten. Er is inmiddels een vicieuze cirkel ontstaan van klanten die een energiemaatschappij verlaten op weg naar de volgende. Hoe gezond is dat voor je bedrijfstak? Totaal ongezond lijkt mij, waardoor ik me afvraag of de energiebranche niet totaal verpest is.

Heeft Eneco nu de ban gebroken?

Wellicht is Eneco trendsetter door de aanbieding ook voor bestaande klanten geldig te maken. Ik kan slechts hopen dat het geen uitprobeersel is maar structureel. In dat geval zou ik zomaar tot in lengte van jaren Eneco klant kunnen zijn.

Wil jij weten wat voor jou het beste en scherpste tarief is om over te stappen van energieleverancier?

Vergelijk de tarieven op Gaslicht.com en meldt je aan bij jouw nieuwe energieleverancier!

En voor de marketeers van energiemaatschappijen heb ik nog een geweldige tip op gebied van internet marketing. Wil jij ook een expert op gebied van internet marketing worden? Lees dan even de tips hieronder en volg de training, vele succesvolle, inmiddels professionals, gingen je voor!

Wil jij ook succesvol zijn met Internet Marketing?

Geen zorgen, ook jij kunt het leren. Kies daarvoor nu de beste methode om snel succes te halen uit jouw eigen internet marketing activiteiten. Wil je het wiel zelf uitvinden besef je dan dat dit een proces van veel fouten is en je bovendien een groot risico neemt met je marketing investering en budget. Jouw internet marketing middelen en budget kun je slechts één keer inzetten dus doe dat goed. Voorkom onnodig veel verspilling van tijd, fouten, frustratie en vooral geld en kies nu voor de meest succesvolle training die er is.

Deze methode is een bouwdruk voor internet marketing gemaakt door een professional met succes ervaring. Wil jij ook binnen 4 weken geld verdienen met internet marketing zoals de deelnemers na het volgen van deze training? Wil jij een passief inkomen dankzij de inspanningen die jij voor jouw website doet? Lees meer en volg de training nu. Succes is binnen handbereik want je kunt binnen 10 seconden toegang hebben tot de eerste videotraining.
Weten waarom wij succes hebben met Internet Marketing?

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
100%
Wat?
0%
Haat het
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

8 + acht =