Actueel
Nu Gelezen
Zopo Bluetooth speaker gewonnen op Facebook via Zopo Official #zopotopic. Thanks ZOPO Mobile!
Geweldig Idee
0

Zopo Bluetooth speaker gewonnen op Facebook via Zopo Official #zopotopic. Thanks ZOPO Mobile!

door André Kager18 februari 2016
#Zopotopic is actief meedoen aan een discussie die Zopo Official op Facebook opstart door te reageren met #Zopotopic in je reactie. Gereageerd? Dan maak je kans op de leuke prijs van dat moment! En, ik won dit keer!

Ik ben niet van de Like & Win acties, die negeer ik altijd en deel ze zeker nooit. Normaal gesproken is er niet of nauwelijks iets te winnen of is de winkans zo onwaarschijnlijk klein dat ik mijzelf daar niet voor leen. Maar meepraten en discussiëren over iets dat mijn interesse heeft en tegelijkertijd ook nog kans maken op een leuke prijs heeft wel mijn interesse. Toen ik dan ook voor het eerst de oproep van Zopo Official voorbij zag komen om mee te discussiëren over wat de prijs van hun nieuwste “flagship” toestel de Zopo Speed 8 zou moeten worden besloot ik daaraan deel te nemen met mijn opinie.

Als prijs zou onder de deelnemende facebook reacties een Bluetooth speaker verloot worden. #Zopotopic prijs

Een bluetooth speaker daar had ik wel zin in en het onderwerp sprak mij ook wel aan. Is toch uniek dat je als consument je mening mag geven over wat jij realistisch vind als verkoopprijs voor de allernieuwste High-end smartphone van Zopo? Wie doet dat nou? Dat doet alleen een merk en fabrikant die gevoel heeft met zijn publiek. Het leuke is dat Zopo ook zeker kijkt naar de reacties en dit in haar uiteindelijke prijswaardering voor het nieuwe toestel meeneemt. Zo kun je als consument ook nog eens invloed hebben ook al is die natuurlijk wel beperkt.

André Kager
André Kager I would expect the price to be somewhere between $ 200 – $ 300. Zopo surprised me with the Speed 7 pricing. With this price you can beat the competitors. #ZopoTopic
Mijn reactie

Behoorlijk positief verbaasd was ik toen ik op 15 januari via Facebook van Zopo Official vernam dat ik uit de reacties gekozen was en dus gewonnen had. Of ik mijn adres even wilde doorgeven zodat ze mijn prijs konden opsturen. Een aantal dagen later kon ik het rechtstreeks uit China door Zopo verzonden pakketje bij PostNL ophalen. Erg leuk dat ze dit doen en er daadwerkelijk iets te winnen valt op Facebook.

Wie is Zopo?

ZOPO Mobile is een high-end onderneming in het design, fabrikage en marketing van intelligente mobiele apparaten (terminal devices). ZOPO is gestart in 2008 en heeft klanten in in meer dan 135 landen. Drievoudig MotoGP Wereldkampioen Jorge Lorenzo is ZOPO’s merk ambassadeur voor marketingdoeleinden wereldwijd.

About Zopo Mobile:

ZOPO Mobile, established in 2008, is a high-tech enterprise engaged in the design, manufacture and marketing of mobile intelligent terminal devices, with clients spread across 135 countries. Three-time MotoGP World Champion Jorge Lorenzo is ZOPO’s brand ambassador in its marketing efforts worldwide.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

3 × twee =