Meeschrijven – Auteur worden

Is “Ja” jouw antwoordt op één of meer van onderstaande vragen?

  • Heb jij leuke onderwerpen waar je over wilt schrijven maar geen website, zin of kennis om die op te zetten?
  • Kun jij met relevante kennis over onderwerpen op deze site schrijven?
  • Heb jij vernieuwende kennis die aanvullend zijn op onderwerpen op deze site?
  • Ben jij een creatieve out of the box denker die anderen graag inspireert en helpt met jouw kwalitatieve teksten?
  • Lijkt het jou leuk om reviews te schrijven over producten, diensten of bedrijven?
  • Kun jij een leuke, informatieve of humoristische column schrijven

Dan ben jij voor mij wellicht de juiste persoon om mee samen te werken om deze website nog waardevoller voor de bezoekers te maken. Je hoeft niet de allerbeste schrijver te zijn al is goede kennis van SEO wel erg handig. Als je maar ervaring, kennis en/of deskundigheid en liefst passie over je onderwerp(en) hebt. Of overtuig jij mij  van jouw eigen unieke argument om mee te willen schrijven?

Het unieke aanbod

Ik bied jou de techniek om jouw eigen uniek geschreven artikelen op een mooi vormgegeven podium te presenteren. Klaar om door het grote online publiek gelezen te worden. Dankzij deze website staan allerlei handige tools voor jou direct binnen handbereik. Spectaculair uitziende reviews met veel gebruikersinteractie schrijven, een strakke column of een inhoudelijk artikel, het kan allemaal op een aantrekkelijke wijze voor de bezoekers. Wordt er geld verdiend dankzij jouw inbreng? Dan profiteer jij natuurlijk mee aan de inkomsten! Een mooie manier om jezelf of wellicht je bedrijf te profileren en promoten.

Meer weten over hoe je een samenwerking tot een succes kunt brengen of heb je interesse? Neem dan contact op.

E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.