E-Commerce
Nu Gelezen
Heeft u een WordPress vertaling nodig voor uw Template of Plugin?
0

Heeft u een WordPress vertaling nodig voor uw Template of Plugin?

door André Kager7 maart 2014

wordpress_logo-250x250Wilt u dat wij uw WordPress Template vertalen of uw WordPress plugin vertalen voor u? Wanneer u websites ontwerpt, ontwikkelt of zelf websites heeft of op met WordPress dan kent u het wel. Meestal zijn de teksten op uw WordPress website in het Engels. WordPress Plugins en WordPress Templates zijn internationaal georiënteerd en daardoor ook in het Engels. Dit kan een hinderlijk effect hebben op uw uitstraling, presentatie en de beleving van uw bezoeker op uw website.

U wilt toch ook erkent worden als professional? Laat ons uw .po bestanden voor u vertalen van Engels naar Nederlands. Werk aan maximale merkbeleving met herkenbare teksten in de taal van de bezoeker.

Wij vertalen graag uw .po bestand (.po file) voor u van het Engels naar het Nederlands, we kunnen dit snel en deskundig voor u realiseren. Als u af wilt van Engelstalige termen, kreten en teksten op uw website neem dan contact met ons op. De levertijd van uw WordPress Plugin vertaling of WordPress Template vertaling is in het algemeen van één dag tot uiterlijk zeven dagen na opdracht.

Onze specialiteit? Teksten welke uw bezoekers herkennen, begrijpen en waarderen

Voor de vertaling van uw WordPress teksten gebruiken wij heldere en herkenbare woorden en teksten. Er worden teksten gebruikt welke gebruikelijk en gangbaar zijn op internet, in websites en toepassingen. Hierdoor zal uw bezoeker sneller en eenvoudiger met uw site kunnen omgaan en eerder op het punt komen waar u uw bezoeker wilt hebben.

Enkele voordelen van Plugin vertaling of Template vertaling

  1. Gebruiksvriendelijk, bezoekers verwachten uw website in hun eigen taal
  2. Hogere merkbeleving en binding met uw klant of bezoeker
  3. Uw gebruikers zullen de toepassing of de website sneller begrijpen en gebruiken
  4. Kans op terugkerende bezoekers neemt toe
  5. Risico op fouten wordt drastisch vermindert
  6. Professionele uitstraling

Wij zijn WordPress specialisten

Als WordPress enthousiastelingen vinden wij het iedere keer opnieuw een uitdaging om een leuk WordPress project met u aan te gaan. Wij kunnen u van A tot Z ondersteunen met uw WordPress project. Van WordPress installatie tot WordPress configuratie tot aan delen van informatie en training toe. Advies nodig welk template of plugin te gebruiken, ook daarvoor staan wij graag met het juiste advies paraat.

Wilt u dat wij uw WordPress teksten vertalen, we bespreken graag uw project met u.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

4 + dertien =