Reviews
Nu Gelezen
Freds Bouwtekeningen 10.000+ Bouwtekeningen voor al je klusprojecten of Doe Het Zelf projecten in één bundel. Het ideale pakket voor iedere Doe Het Zelver.
Geweldig Idee
0
Ga jij klussen en zoek je een bouwtekening voor jouw klusproject? Freds Bouwtekeningen is het enige pakket dat je ooit nog nodig zult hebben als Doe-Het-Zelver, hiermee wordt ook jij een vakman! Gedetailleerde bouwtekeningen met de juiste maten, gecontroleerd door de vakman en voor ieder bouwproject.
Overzicht
Specificaties

Meer dan 10.000 gebruiksklare bouwtekeningen.Handige stap voor stap plannen en projecten die gemakkelijk te volgen zijn.
Geleverd inclusief handige handleidingen bij de bouwtekeningen zodat je stap voor stap aan de slag kunt en je weet hoe het in elkaar zit en welke materialen je nodig hebt.
Geschikt voor Doe-Het-Zelvers van ieder niveau. Van beginnende klusser tot de doorgewinterde timmerman met jarenlange ervaring. Ieder project rond je even eenvoudig maar strak af doordat je de stap-voor-stap gids volgt voor een perfect resultaat.

Details

Veel keuze uit een enorme collectie bouwtekeningen waarmee je veel tijd en geld kunt besparen op je nieuwe bouwproject. Gedetailleerde bouwtekeningen met de juiste maten, gecontroleerd door de vakman zodat deze direct klaar om te gebruiken zijn voor iedere klus. Inclusief moderne eigentijdse bouwtekeningen voor steiger en sloop hout projecten voor bijvoorbeeld het maken van steiger houten tuinmeubelen die je nu zelf kunt maken. De steiger houten tuinmeubelen gids is nu nog inbegrepen in het aanbod van de complete collectie van Freds Bouwtekeningen.
Enorm veel categorieën om uit te kiezen zoals Badkamer, Banken, Bar, Bedden, Bijenkasten, Biljarttafels en dat is slechts nog beginnend met de B.
Inclusief diverse waardevolle geldbesparende extra's. Denk aan het DWG & CAD Software pakket zodat je geen dure CAD software meer hoeft aan te schaffen voor het gebruiken van een bouwtekening. Steigerhouten Tuinmeubelen Gids omvat specifieke plannen en bouwtekeningen bedoeld voor steiger of sloop hout. Levenslang lidmaatschap biedt levenslang toegang tot Freds Bouwtekeningen waarmee je ook in de toekomst geld bespaart. 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie.

Functies

Grote collectie bouwtekeningen voor de beginnende klusser of de doorgewinterde timmerman. Maak met Freds Bouwtekeningen van iedere klus een geslaagd boouwproject met strakke afwerking. Bespaar geld en tijd dankzij kant en klare bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken met stap voor stap handleidingen waardoor je niet zelf je bouwtekeningen hoeft te laten maken.

Gebruiksgemak

Dankzij handige handleidingen en de stap-voor-stap gidsen is het gebruiksgemak hoog. Iedere stap is duidelijk en je ziet meteen welk materiaal je nodig hebt.

Inbegrepen

+10.000 bouwtekeningen, handleidingen, DWG & CAD Software pakket, Steigerhouten Tuinmeubelen Gids, Levenslang lidmaatschap, 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Levensduur

Levenslang lidmaatschap staat voor levenslange toegang tot alle bouwtekeningen van Fred.

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijkheid is hoog dankzij de inbegrepen handleidingen en de details van de bouwtekeningen.

Mogelijkheden

De diversiteit en het aantal projecten zijn eindeloos. Je nieuwe carport, tuinhuis, tweepersoons bed, steiger houten tuinmeubelen, bank, kast of een bar zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden van Freds Bouwtekeningen.

Pluspunten

Meer dan 10.000 Bouwtekeningen in één handige bundel, voor ieder Doe Het Zelf project zijn er gedetailleerde bouwtekeningen aanwezig. Bouwtekeningen zijn in detail met de juiste maten en gecontroleerd door de vakman. Als Doe Het Zelf klusser hoef je alleen maar de bouwtekening bij het klusproject te kiezen en je kunt direct aan de slag. Handige handleidingen bij ieder bouwproject. Voor Doe-Het-Zelvers van ieder niveau. Diverse bonusmaterialen zoals het DWG & CAD Software pakket, Steigerhouten Tuinmeubelen Gids en Levenslang lidmaatschap. 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie. Superscherp aanbod waardoor er veel waarde voor een bijzonder lage investering is.

Beoordeling
Ons Oordeel
Bezoekers Oordeel
Stem Hier
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Levensduur
Prijs/Kwaliteit
Materialen
Pakketinhoud
Levering
Klantenservice
Gebruik
Conclusie

Het pakket van Fred, Freds Bouwtekeningen maakt van iedere Doe-Het-Zelver een vakman. Wanneer de klusser de gedetailleerde bouwtekening voor zijn/haar project en de handleiding volgt kan hij/zij de mooiste bouwprojecten nu zelf maken. Vele moderne bouwprojecten zijn in stapsgewijze instructies en met de juiste maten te realiseren. Zelfs moderne Steigerhouten Tuinmeubelen kan de Doe-Het-Zelver nu gewoon zelf maken met de handige Steigerhouten Tuinmeubelen Gids. Dit is echt een groots en misschien wel allesomvattend pakket van bouwtekeningen voor ieder bouwproject waarbij de tekeningen wel juist en op maat gecontroleerd zijn. De beste waarde voor een wel heel aantrekkelijke prijs van slechts ◘ 47 éénmalig, een prima prijs/kwaliteitsverhouding doordat je veel waarde voor een opvallend lage investering krijgt.

Ons Oordeel
Bezoekers Oordeel
1stem
U heeft dit beoordeeld
Maak zelf je nieuwe steiger houten meubels, dat tweepersoons bed, die kast, tuinoverkapping of dat nieuwe tuinhuis dankzij goede bouwtekeningen in detail.

Fred's Bouwtekeningen 10.000 bouwtekeningen & Doe het zelf projecten

Freds Bouwtekening is het meest complete pakket bouwtekeningen dat ik tot nu toe op internet ben tegengekomen. Met maar liefst meer dan 10.000 unieke bouwtekeningen en stap voor stap handleidingen is het niet alleen een opvallend compleet aanbod maar ook ‘omvat het een opvallend scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Veel waarde voor een lage investering. Freds Bouwtekeningen is een uniek concept dat geschikt is voor de startende nog onervaren klusser alsmede voor de doorgewinterde en veeleisende timmerman met jarenlange ervaring met bouwprojecten. Het pakket van Fred, Freds Bouwtekeningen, maakt van iedereen een professional dankzij de details en juiste opbouw van ieder project maar ook de goede handleidingen waardoor je niet alleen weet hoe je iets moet uitvoeren maar ook met welk materiaal.

Wat is het probleem van Gratis offline of online bouwtekeningen?

Op internet of offline media zijn er vele bouwtekeningen te vinden, helaas zijn deze vaak incompleet, onvolledig, onduidelijk en laat staan correct. In het ene geval ontbreken de juiste maten en bij de andere ontbreekt een materialenlijst of erger nog een duidelijk plan. Vaak dienen ze slechts om een product te promoten niet als serieuze bouwtekening. Tijdrovend en geldverspillend om achterafte ontdekken dat de afmetingen van een bouwtekening die je gratis op internet gevonden hebt niet kloppen, zonde van de aangeschafte bouwmaterialen natuurlijk. Het probleem is even simpel als vervelend met gratis tekeningen die online of offline vindt, ze zijn waardeloos.

Freds Bouwtekeningen pakket onderscheidt zich doordat dit het meest complete pakket is dat je maar krijgen kunt.

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor Freds Bouwtekeningen pakket dat door Fred de afgelopen jaren met de grootst mogelijke zorg is opgebouwd en ontwikkeld. Het pakket omvat een uitgebreide collectie bouwtekeningen met heldere, overzichtelijke en duidelijke stap voor stap instructies die gemakkelijk te volgen zijn en niets aan de verbeelding over laten.

Als je naar de inhoud van het pakket kijkt dan wordt het volgende duidelijk:

  • Eenvoudig te volgen plannen en projecten met in totaal maar liefst +10.000 bouwtekeningen
  • Handige handleidingen zodat je door het gehele bouwproces begeleidt wordt.
  • Strak resultaat doordat het product voor de Doe-Het-Zelver op ieder niveau geschikt is
  • Tijdbesparend dankzij kloppende afmetingen, juiste materialenlijsten en handige stap-voor-stap hulp
  • Geld besparend dankzij scherp aanbod en waardevolle pakketinhoud

Heb jij bouwtekeningen nodig? Zoek jij een bouwtekening voor een klusproject of bouwproject? Wil je geld en tijd besparen? Freds Bouwtekeningen pakket is voor jou de beste keuze. Op de pagina van Fred kun je meer lezen en direct bestellen.

Hieronder enkele voorbeelden van mogelijke bouwprojecten uitgevoerd met de bouwtekeningen uit Fred’s’Bouwtekeningen pakket.

Fred's Bouwtekeningen 10.000 bouwtekeningen & Doe het zelf projecten

enkele voorbeelden die mogelijk zijn

Voordelen van het pakket van Fred’s Bouwtekeningen zijn het feit dat bouwprojecten op een gemakkelijke wijze zonder onnodige frustraties kunnen worden uitgevoerd. De enorme keuze aan deugdelijke, goed doordachte en doorontwikkelde bouwtekeningen in het pakket biedt een enorme besparing aan tijd en geld. Afhankelijk van het project kan een besparing al snel in de duizenden euro´s oplopen.

Wat is het jou waard om ook niet langer moeilijk te doen met vage en onduidelijke bouwtekeningen en handleidingen maar vanaf nu voor elk project een kant en klare, gebruiksklare handleiding met een inhoudelijk stappenplan te hebben? Dankzij Freds Bouwtekeningen pakket hoeven klussers en Doe-Het-Zelvers niet langer zelf het wiel uit te vinden maar heb je binnen 5 minuten toegang tot het meest uitgebreide online bouwtekeningen pakket van Fred.

Bekijk direct het aanbod van Freds Bouwtekeningen, bestel en krijg toegang

Levenslang Lidmaatschap voor levenslange toegang

Fred's Bouwtekeningen 10.000 bouwtekeningen & Doe het zelf projectenEen ander leuk voordeel vind ik het Freds Bouwtekeningen lidmaatschap waarmee je direct profiteert van levenslange toegang met het lidmaatschap. Dus ook in de toekomst ben je verzekerd van toegang tot Freds Bouwtekeningen. Je hoeft dus niet de hele collectie van Freds Bouwtekeningen te downloaden en hebt bovendien het voordeel dat ook uitbreidingen of nieuwe bouwtekeningen die worden toegevoegd binnen je lidmaatschap beschikbaar komen.

Gratis CAD Software inbegrepen bij Fred’s’Bouwtekeningen pakket t.w.v. eur 97!

Het DWG en CAD Software pakket dat gratis is inbegrepen zorgt ervoor dat je niet langer zelf dure CAD software hoeft aan te schaffen. Je kunt met deze DWG & CAD Software voortaan CAD bestanden openen en aanpassen. De CAD software alleen heeft een waarde van ◘ 97 maar wordt gratis geleverd in het ledengedeelte als BONUS.

Steiger houten meubelen Gids als extra GRATIS BONUS

Een leuke gids boordevol projecten en plannen voor het maken van meubels of tuinmeubels van steiger of sloop hout. Volgens Fred heeft één van zijn klanten deze gids zelfs gebruikt om een eigen bedrijf in steiger houten meubelen en sloop houten meubelen op te zetten. Deze steiger hout meubel gids wordt mogelijk binnenkort als apart product aangeboden en is hiermee dus een leuke extra GRATIS BONUS in het totale pakket.

Bestel Direct Freds Bouwtekeningen en bekijk meer over het pakket

Hieronder een paar reactie video´s van klanten van Fred´s Bouwtekeningen±

Meer dan 10.000 Bouwtekeningen in één deal, profiteer direct!

Heb jij goede, duidelijke, overzichtelijke en gestructureerde bouwtekeningen nodig? Zoek je bouwtekeningen voor jouw klusproject of bouwproject? Wil jij tijd en geld besparen dankzij complete bouwtekeningen met handige stap voor stap gidsen en handleidingen die eenvoudig in gebruik zijn waardoor de bouwtekening geschikt is voor de startende klusser, gevorderde klusser of zelfs de timmerman met jarenlange ervaring? Freds Bouwtekeningen is een totaalpakket van maar liefst meer dan 10.000 gebruiksklare, out of the box kant en klare bouwtekeningen waar je binnen 5 minuten toegang toe kunt hebben voor een enorm scherpe prijs. Nu is ieder bouwproject binnen jouw handbereik, start met besparen, start met bouwen en klussen!

Stop met zoeken naar waardeloze gratis online bouwtekeningen die bijna altijd op een teleurstelling uitdraaien. Waardeloos omdat gratis bouwtekeningen meestal incompleet zijn, onjuiste afmetingen hebben, onduidelijke en onvolledige instructies bevatten en vaak slechts tot doel hebben een product te promoten. Kies voor het serieuze werk en kies voor Freds Bouwtekeningen voor slechts ◘ 47 eenmalig krijg je een leven lang toegang met jouw lidmaatschap!

Bekijk direct het aanbod van Freds Bouwtekeningen, bestel en krijg toegang

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
100%
Wat?
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Levensduur
Prijs/Kwaliteit
Materialen
Pakketinhoud
Levering
Klantenservice
Gebruik

dertien − dertien =