Over mijzelf

André Kager foto

André foto

E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.

Ik ben ondernemer sinds maart 2003. Op het moment dat ik mijn onderneming starte had ik al enige tijd het idee dat ik bepaalde dingen anders, beter dan tot dan toe gedaan werd wilde doen. E-Commerce stond toen nog in de kinderschoenen, er waren slechts een handjevol webshops in een beperkt aantal sectoren. Ik was toen al een ervaren internet koper, met name hardware en CD’s kocht ik via een paar internetwinkels. De webshops van die tijd kenmerkten zich, om het voorzichtig te zeggen, bepaald niet door een groot gevoel voor de klant en professionaliteit. Klantgericht denken bestond toen misschien nog niet, nou ja voor bepaalde webshops van die tijd niet dan.

Om het beter te doen, betere klantenservice en klantervaring te bieden besloot ik zelf een webshop te beginnen

De wil om te ondernemen leefde al langer en dus besloot ik te gaan e-commerce pionieren. Want dat was het letterlijk in die tijd waarin alles zelf moest worden uitgevonden. Dit heeft mij in meer dan 10 jaar bijzonder veel kennis en ervaring van de e-commerce markt opgeleverd.

De passie voor hosting en dienstverlening is er altijd geweest

Naast het Webshop ondernemerschap heb ik altijd veel gevoel en interesse gehad voor webhosting en internet diensten. Voor mijn eigen webshops heb ik in het algemeen de hosting zelf verzorgd en georganiseerd. Het was dan ook een logisch gevolg om per begin 2012 toen ik besloot de eigen e-commerce activiteiten te staken over te gaan op hosting en internet dienstverlening. Met als specialiteit Windows hosting, E-mail marketing en Cloud Backup bied ik lever ik sinds begin 2012 mijn diensten aan professionals in het MKB door geheel Nederland. Op dit moment is dat voor mij zonder meer één van de leukste dingen om te doen.

Deze blog, akager.nl, is geheel op persoonlijke titel, niet gerelateerd of geiniteerd vanuit mijn onderneming

Ik blog en schrijf in volledige vrijheid op deze website. Ik neem de vrijheid en ruimte om mijn onderwerpen zelf te kiezen. Ik neem de ruimte voor humor, een positieve inval maar schuw ook de kritische noot niet. Wanneer ik me over iets verbaas of een mening heb over een odnerwerp dan zal ik dit hier publiceren.

Akager.nl heb ik recentelijk opnieuw leven ingeblazen nadat ik het een poosje inactief had gezet wegens tijdgebrek. Tijdgebrek heb ik nog steeds maar de lol om af en toe eens een leuk, positief of kritisch geluid te kunnen schrijven is me te belangrijk. Misschien dat ik op termijn mijn oude artikelen ook nog weer terug plaats, voorlopig beperk ik me tot nieuwe, actuele artikelen en onderwerpen.

Wil je van mijn professionele diensten en services gebruik maken?

Kijk dan eens op mijn andere websites Cloud Inside of BCShopping, een aantal diensten die ik voor u kan verzorgen:

  • Windows en Linux webhosting
  • VM en VPS servers Windows en Linux op eigen hardware
  • Cloud Backup voor servers en werkstations
  • E-mail marketing
  • Enterprise E-mail Open Xchange App Suite 30GB per account
  • WordPress hulp en WordPress advies
  • SSL Certificaten
  • Teksten schrijven

en verschillende andere producten en diensten die uw dagelijkse activiteiten gemakkelijker maken.

Wil je contact met mij opnemen, vul dan gerust het contactformulier in.