Actueel
Nu Gelezen
AllSafe Mini opslagruimte Betrouwbare opslag voor een eerlijke prijs TIP
Geweldig Idee
0
Na oriëntatie voor opslagruimte van huisraad en goederen vanwege onze verhuizing koos ik voor AllSafe. Scherpe prijzen, goede bereikbaarheid en variabele units overtuigden mij van deze keuze. Goede dienstverlening en meerwaarde van AllSafe bleken een waardevolle keuze.
Overzicht
Details

AllSafe biedt opslagruimte in containerboxen binnen een verwarmde goed geconditioneerde loods. De containerboxen zijn toegankelijk voor de verhuurder.

Functies

Opslag van goederen zoals bijvoorbeeld inboedel, meubels en huisraad. Verhuisdozen, kleding en spullen uit huis. Stalling van motoren als winterstalling. Maar ook kun je een postbus huren.

Gebruiksgemak

Ruime toegangstijden. Eenvoudig toegang middels beveiligde toegang. Goede bereikbaarheid binnen gebouw dankzij liften en transportkarren. Aanwezig sanitair en tijdens kantoortijden gebruik van koffie/thee.

Inbegrepen

Beveiliging, toezicht, alarm, goed geconditioneerde ruimte, verzekering (optioneel), koffie/thee, toiletten

Afmetingen

Flexibel diverse verschillende afmetingen en inhoud van de boxen. Afhankelijk van beschikbare box op locatie.

Opties en uitbreidingen

Verzekering (optioneel, vaak onnodig zie inboedel), slot (verplicht, eigen goedgekeurd slot toegestaan), transportbus of aanhanger (gratis inbegrepen of huur)

Pluspunten

Nette goed verzorgde en goed verlichte, schone ruimtes. Verwarmde en goed geconditioneerde opslagruimte. Goede beveiliging, stevig sluitwerk met alarm per box, camera beveiliging, beveiligde toegang en bewaking. Goede en ruime bereikbaarheid. Veel variabele types en formaten boxen. Goede toegang tot de boxen. Extra diensten zoals aanhanger en transportbus kunnen gebruiken.Flexibele huurtermijnen, direct opzegbaar. Duidelijk advies, advies op maat op locatie. Offerte aanvragen geeft snelle reactie. Handige opslag calculator. Extra diensten zoals postbus verhuur.

Minpunten

"Vanaf" prijsvermelding op de website, geen maximum prijs per product of m3 vermeld. Om te weten wat de prijs bepaalt moet worden gezocht naar veelgestelde vragen. Op locatie wordt duidelijk wat betaald wordt voor de gekozen opslagruimte.

Beoordeling
Ons Oordeel
Bezoekers Oordeel
Stem Hier
Kwaliteit
95%
81%
Betrouwbaarheid
90%
86%
Prijs/Kwaliteit
65%
66%
Pakketinhoud
80%
88%
Klantenservice
70%
77%
Pre-Sales informatie
68%
82%
Toegankelijkheid
90%
85%
Conclusie

Bij AllSafe kun je rekenen op veilige, betrouwbare en goede dienstverlening. Netjes verzorgde en schone ruimtes en een goed bereikbare locatie(s) met adequate veiligheidsmaatregelen zoals camerabewaking, beveiligde toegang, toezicht, degelijk sluitwerk en alarm op jouw opslagruimte. Daarom koos ik voor AllSafe en is mijn oordeel positief. Wat betreft de prijsvermelding op de website de klant verder centraal stellen in de bedrijfsvoering zal een waardevolle toevoeging zijn. Overzichtelijke producten en bijbehorende informatie met vanaf prijzen vind je op de website maar ook handige tools om een offerte aan te vragen of jouw opslag behoefte te berekenen. Met een advies op maat wil AllSafe in de vestiging op locatie graag waarde toevoegen aan haar product. Transportbus of aanhanger als optionele mogelijkheden welke soms zelfs gratis inbegrepen zijn bieden waardevolle extra´s´. Je keuze voor AllSafe zal je een veilig gevoel bieden doordat je verzekerd bent van deugdelijke opslag. Erg positief oordeel ik over het feit dat men eerdere aanbevelingen in overweging heeft genomen en verbeteringen heeft doorgevoerd in het belang van de klant.

80%
Ons Oordeel
81%
Bezoekers Oordeel
2stemmen
U heeft dit beoordeeld
Veiligheid en betrouwbare opslag van mijn wardevolle spullen zijn voor mij prioriteit één.

Na onderzoek gedaan te hebben op internet van de mogelijkheden en prijzen voor het huren van een opslagruimte besloten we een opslagruimte te huren bij AllSafe Roosendaal. De keuze voor AllSafe Mini Opslag komt voort uit de verschillende voordelen zoals alarm, goede bereikbaarheid en toegankelijkheid en de scherpe prijsstelling op de website. Doorslaggevend voor mijn keuze was ook de professionele uitstraling van de website als ook de presales informatie welke ik bij de vestiging Roosendaal op de website kon nalezen. Ik houd er persoonlijk wel van als ik direct een adres en contactgegevens kan zien op een website en dat deze belangrijke bedrijfsinformatie niet ergens achter de één of andere URL verstopt zit, versterkt het gevoel van eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Hoe ben ik bij AllSafe Mini Opslag terecht gekomen?

Op Google zocht ik naar “opslagruimte Roosendaal” waarbij mij een aantal resultaten gepresenteerd werden. Allsafe sprong er eigenlijk tussen de resultaten op Google direct positief uit. Niet alleen door de bovenste resultaten, deze advertenties bekijk ik wel maar sla ik in het algemeen over, vooral ook de andere resultaten lieten mij als eerste op de website van Allsafe Mini Opslag kijken. Daar hoefde ik gelukkig ook niet onnodig rond te klikken wat erg gebruiksvriendelijk is maar zie ik direct wat ik weten wil: producten, maten, prijzen, mogelijkheden, contactinformatie.

De vanaf prijzen in het overzicht

Belangrijk om te weten is dat je per product twee VANAF prijzen ziet. Twee vanaf prijzen worden vermeld voor de minimale m3 inhoud en de maximale m3 inhoud binnen een product. Deze vanaf prijsvermelding is belangrijk aangezien wanneer je denkt dat dit de prijs is die je betaald dit bij je uiteindelijke keuze toch anders uit kan pakken. AllSafe Mini Opslag kiest bewust voor een vanaf prijsvermelding aangezien de prijs die jij uiteindelijk betaald variabel afhankelijk is van onder meer:

 • De plaats of AllSafe Mini Opslag vestiging waar u wilt huren
 • Formaat van de benodigde opslagruimte
 • Huurtermijn voor je opslagruimte bij AllSafe. Langer huren betekent meer korting en dus lagere prijs.
 • Locatie in het pand van AllSafe Mini Opslag
 • Beschikbare vrije box op moment dat je gaat huren
 • Eventuele extra’s welke je op de AllSafe vestiging overeenkomt

Gelukkig geeft AllSafe nu ook duidelijk aan welke factoren jouw huurprijs bij AllSafe bepalen in haar veelgestelde vragen. Aangezien deze factoren de huurprijs beïnvloeden kiest AllSafe ervoor om geen maximumprijs te vermelden bij het product.

Prijsvermelding door AllSafe aangepast, AllSafe toont positief haar betrokkenheid bij haar klanten

Eerder heb ik een uitgebreide review geschreven over met name mijn onvrede over de in het verleden gehanteerde prijsvermelding door AllSafe Mini Opslag. Deze review had als titel “De negatieve prijsstrategie van Allsafe Mini opslagruimte” Eerdere review trok de aandacht van AllSafe


Deze review werd opgemerkt door Tobias van AllSafe aangezien deze direct onder bepaalde zoekresultaten terecht kwam. Terwijl mensen zochten naar opslagruimte lazen ze wellicht ook mijn voornamelijk op prijsvermelding en prijsstrategie op de website kritische review over AllSafe Mini Opslag. Gelukkig heeft het Tobias van AllSafe tot nadenken aangezet en hij besloot actie te ondernemen op mijn aanbeveling om de prijsvermelding op de website te verbeteren waarmee de keuze voor een meer eerlijke en transparante prijsvermelding is ontstaan. Dat is niet alleen erg positief maar verdient tevens een compliment.

allsafe vanaf prijzen overzicht tarieven tarievenoverzicht 2016 opslagruimteMijn doel is daarmee voor een belangrijk gedeelte bereikt. Nieuwe oriënterende bezoekers of klanten op de website zien vanaf nu namelijk niet slechts één enkele minimale vanaf prijs voor de minimale m3 capaciteit van een opslagruimte maar zowel minimale vanaf prijs als de maximale vanaf prijs voor een box. Een verbetering waar jij als lezer, bezoeker of klant van AllSafe echt iets aan hebt. Verbetering is zeker nog mogelijk zoals bijvoorbeeld het vermelden van prijs per huurtermijn en locatie in het pand. Dit is een keuze die AllSafe op dit moment nog niet kan maken voornamelijk ook vanwege het feit dat AllSafe Mini Opslag haar klant graag met een goed advies op locatie in de vestiging van toegevoegde waarde wil voorzien. Een bezichtiging van de box die je kunt kiezen voor je huurt behoort onder andere tot de mogelijkheden, een goed argument waar ik mee kan instemmen. De kritische review heb ik offline gehaald aangezien AllSafe gekozen heeft voor meer transparantie naar de klant, meer klantgerichtheid.

De verdere dienstverlening, betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid van de opslagruimte van AllSafe Mini Opslag heeft eerder GEEN moment ter discussie gestaan in mijn review en staat dat ook nu niet. Op al deze en andere punten heb ik AllSafe in de eerdere review uitermate positief beoordeeld, dit oordeel blijft onveranderd positief en staat voor mij niet ter discussie. Bij AllSafe werken betrokken mensen die aantoonbaar bereid zijn mee te denken ook als er iets verbeterd kan worden.

Het informatieaanbod op de AllSafe website is echter toch nog onderscheidend

Hoe gek het ook lijkt te klinken aangezien ik toch nog verbeteringen kan benoemen is de informatie op de website van AllSafe Mini Opslag desondanks een stuk beter, completer en transparanter dan bij veel van haar concurrenten. Ik heb diverse opslagruimte aanbieders opgezocht met Google en me door de aangeboden informatie heen geworsteld op zoek naar prijzen en mogelijkheden, klikken en nog eens klikken, schreef ik ook zoeken al… Waar de ene concurrent doodleuk helemaal geen prijsinformatie voor haar opslag ruimte toont laat de andere partij zelfs niet eens zien welke formaten men heeft. Bellen of mailen rest dan om prijzen toch te kunnen vergelijken waarna ik meestal een offerte ontving. Blijkbaar loont het de moeite om niet eerlijk en transparant je prijzen te vermelden op je website als je ruimte voor opslag van spullen aanbiedt. Mijn ervaring was dat het bij de meeste concurrenten een nogal tijdrovende gebeurtenis was om prijzen te achterhalen.

Een offerte aanvragen bij AllSafe Mini Opslag voor opslag ruimte doe je direct op de website

Heel eenvoudig en vooral erg handig, vul enkele persoonlijke gegevens in en je opslagbehoefte en AllSafe stuurt je een aanbieding in de vorm van een offerte. Dat doen ze ook nog eens snel weet ik uit ervaring, zo heb je binnen no time een persoonlijke prijs op maat, een prima service.

Hoe weet je van tevoren wat je nodig hebt?

Vond ik erg lastig. Een opslagruimte had ik nog niet eerder gehuurd dus wat past daar dan in en wat moet je je daarbij voorstellen? Daar heeft AllSafe Mini Opslag ook voor je aan gedacht en een “Opslag Calculator” voor je ontwikkeld waarmee je snel en eenvoudig jouw opslagbehoefte kunt berekenen. Erg handig en zonder meer een toegevoegde waarde. Probeer het zelf maar eens uit.

Waarom kies je nog meer voor AllSafe en niet voor de concurrent?

 • Verwarmde opslagruimte huren bij AllSafe
 • Beveiligde opslag inclusief eigen alarm
 • Laagste prijsgarantie in de regio plus 1e maand gratis
 • Huren per week en opzeggen per week mogelijk
 • Geen tussentijdse huurverhogingen
 • Verborgen verplichte kosten zijn niet van toepassing. Verzekering of slot zijn wel optioneel als extra
 • Verhuisbus of aanhangwagen als optie of gratis afhankelijk van je gekozen opslagcapaciteit

De kwaliteit van dienstverlening en de aangeboden opslag ruimte van AllSafe behoort tot de beste in zijn soort

Veiligheid van je opgeslagen spullen mag natuurlijk geen enkel punt van twijfel zijn, dit is gewaarborgd bij AllSafe Mini Opslag dankzij beveiligde toegang met alarm, codetoegang en ook camerabewaking. Verwarmde opslag zorgt ervoor dat de spullen die je opgeslagen hebt bij AllSafe goed geconditioneerd blijven tijdens de opslag in jouw opslag box. De locaties van AllSafe beschikken over goederen liften waarin je bij jouw spullen kunt blijven terwijl je naar de verdieping gaat. Het pand van AllSafe ziet er goed verzorgd en vooral schoon uit waardoor je opgeslagen spullen niet onnodig verstoffen of aan slechte invloeden onderhevig zijn. Er is goede, ruime toegang tot het pand van AllSafe Mini Opslag met je auto met of zonder aanhanger of transportbus terwijl je het pand ook weer gemakkelijk kunt verlaten zonder onnodig oponthoud. Een ander positief punt vind ik de ruime openingstijden, ook buiten kantoortijden en de mogelijkheid een kop koffie te drinken of een toilet te bezoeken.

Kiezen voor AllSafe Mini Opslag betekent weten dat je hoogwaardige, betrouwbare dienstverlening krijgt

AllSafe staat voor haar product, het bieden van kwalitatief hoogwaardige opslagruimte met aanverwante extra mogelijkheden. AllSafe stopt niet bij opslagruimte alleen maar biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een postbus te openen aan om maar iets te noemen, kijk hiervoor op de website van AllSafe Mini Opslag zelf voor de mogelijkheden. Met je keuze voor AllSafe ben je verzekert van het feit dat jouw opslag uitsluitend voor jou toegankelijk is en voor niemand anders dankzij volledig gesloten boxen voorzien van stevig sluitwerk en alarm. Zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid voor de opslag van je waardevolle spullen wordt dat ook jouw keuze?

Relevante e-mails met tips, trucs en echte aanbiedingen

AllSafe heeft begrepen waar haar klant behoefte aan heeft en biedt dan ook e-mails aan die wel de moeite van het lezen of ontvangen waard zijn. Aanbiedingen die je zomaar een maand of meer gratis huren op kunnen leveren en echte tips die je helpen met ruimte besparen bieden absoluut meerwaarde. Inschrijven op de nieuwsbrief kan zeker de moeite waard zijn om eens te proberen.

Heb jij een YouTube kanaal? Boost je YouTube video!

Zorg dat je YouTube video populair wordt. Geef jouw YouTube populariteit en YouTube views een enorme boost met het Youtube All In One Pakket. Maak nu ook snel jouw YouTube video populair en vergroot de populariteit van jouw YouTube kanaal.

Wat je krijgt met dit pakket: 20.000 kijkers, 50 likes, 15 reacties, 15 abonnees en 10 favorieten voor de prijs van 57 Euro. Enorm veel waarde voor een opvallend lage prijs. Echte, bestaande accounts van echte mensen geven waarde aan jouw video en maken deze populair. Wordt gezien op YouTube, wordt gevonden, wordt interessant, deze service doet het werk voor jou. Jij het filmpje wij helpen met de groei van jouw populariteit en exposure.

Deze service bouwt jouw imago en aanzien verder op, het verbetert jouw ranking in de resultaten op YouTube. Een populaire video wordt gezien en gevonden en zorgt er bovendien voor dat jouw kanaal en toekomstige video´s´ook goed naar voren komen. Mensen zullen jouw video´s´waarderen doordat anderen deze als waardevol en populair hebben aangemerkt.

Bestel Nu Direct of lees meer informatie over het YouTube pakket

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
100%
Wat?
0%
Haat het
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Prijs/Kwaliteit
Pakketinhoud
Klantenservice
Pre-Sales informatie
Toegankelijkheid

11 − drie =