Persoonlijk
Nu Gelezen
Gerealiseerd nieuw project: Promotie website voor verhuur van recreatiewoning met altijd 25% korting
Geweldig Idee
0
Een promotiewebsite voor de vakantiewoning van vrienden. Om de mogelijkheid te huren met 25% korting te promoten. Profiteer zelf ook van altijd minimaal 25% voordeel op je vakantie!

Een luxe vakantiewoning huren met ALTIJD minimaal 25% korting! Als vriendendienst heb ik voor onze vrienden de familie Kooij de website http://www.ginkel33.nl/ gemaakt. Een website voor hun luxe recreatiewoning zodat je die altijd met maar liefst 25% of meer korting kunt reserveren!

Op droompark de Zanding in Otterlo hebben onze vrienden Kooij een prachtig luxe vakantiewoning laten bouwen. Deze geweldige recreatiewoning is in mei 2015 opgeverd en dus gloednieuw, het is zo’n beetje hun trots en terecht. Zij willen graag iedereen laten profiteren van de mogelijkheid om extra voordelig gebruik te maken van hun vakantiewoning door deze altijd met minmimaal 25% korting ten opzichte van de reguliere Droompark prijs te reserveren. Daarom vroegen ze mij om hulp om voor hen een website te maken. Ik heb voor hen graag de handen uit de mouwen gestoken en naar hun wensen de website gemaakt voor hun vakantiewoning op Droompark de Zanding Ginkel 33, ginkel33.nl.

Heb je zin om eens te genieten van een aangename, welverdiende vakantie in een luxe vakantieverblijf op een mooi gelegen vakantiepark met veel voorzieningen? Profiteer dan van het voordelige aanbod van de Familie Kooij om extra voordelig met altijd 25% korting hun vakantiewoning te huren. Droompark de Zanding in Otterlo ligt in een uitnodigende omgeving grenzend aan het prachtige natuurgebied de Hoge Veluwe, één van Nederlands mooiste natuurgebieden. Er is bos, water, strand, zwembad en allerlei musea in de omgeving dus voor ieder wat wils. Om te profiteren van de 25% korting moet er wel via Ginkel33.nl geboekt worden aangezien alleen daar de korting verkregen kan worden.

Nu Reserveren op Ginkel33.nl?

Wil je meer weten over deze leuke vakantiewoning? Misschien jouw volgende vakantie of weekendje weg plannen? Of gewoon de door mij gemaakte website eens bekijken? Ga dan naar Ginkel33.nl en oordeel zelf wat een leuke site en leuk vakantieverblijf dit is.

Hier is alvast een videoimpressie van de vakantiewoning Ginkel 33:

 

Ik wens de Familie Kooij veel plezier met hun nieuwe website voor Ginkel 33 en veel boeking in 2016 en daarna toe! Iedereen die vakantie mag gaan vieren wens ik veel plezier en veel voordeel dankzij altijd 25% korting of meer op je reservering voor deze leuke vakantiewoning. Doe er je voordeel mee!

Dit bericht delen? De url www.ginkel33.nl delen met je vrienden? Schroom niet en laat al je vrienden, familie, kennissen of wie je ook maar wilt meeprofiteren van altijd voordeel, deel gerust!

Nu Reserveren op Ginkel33.nl?
Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Wat?
0%
Geluk
0%
Proost!
100%
Blij
0%
Cool!
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

twintig − vier =