Tech
Nu Gelezen
Sync2 heeft nu ook een gratis Google en Outlook sync programma Sync2 Cloud, invloed van e-mails?
Geweldig Idee
0
Ineens heeft Sync2 na een e/mail wisseling waarin ik aanbevelingen deed op gebied van product marketing nu een gratis versie Sync2 Cloud. Handig voor zowel particulieren als bedrijven. Synchroniseer gratis tussen Google, Microsoft Outlook en iCloud je agenda, contactpersonen, taken en notities.
Leuk dat mijn reactie blijkbaar de marketing en product managers van Sync2 aan het denken heeft gezet.

Nadat ik recent een e/mail wisseling had over Sync2 van 4Team corp, één van de beste aanbieders van synchronisatie tools tussen Google en Microsoft, lanceerde 4Team (Sync2) een nieuwe gratis versie Sync2 Cloud. in de e-mailwisseling bracht ik diverse gemotiveerde argumenten naar voren waarom het verstandig zou zijn om meer uit hun product marketing te halen en hoe ze meer verkopen zouden kunnen genereren door bijvoorbeeld direct met Microsoft samen te werken. Ik kan niet anders dan de indruk hebben dat dit tot nadenken heeft aangezet en is opgepakt door de marketing afdeling en product manager om te komen tot vooralsnog een gratis versie zodat iedereen aan de slag kan. Op die manier kunnen ze al veel meer mensen die tegen de synchronisatieergernis aanlopen bereiken wat mogelijk vervolgens leidt tot commercieel succes.

Thanks. The follow up is great and shows me great interest in your possible customers.

However, at this time Sync2 is too expensive for me. I am a home user and i don’t want to expent € 39,95 for each computer i want to sync outlook with. FYI i want it at least to run on 3 pc’s so that will cost me € 119,85. Way to much for me.

As i mentioned before the application does the job and is easy to setup. It would be the second one to choose for me. At this moment i’d choose a different application with more competitive price. It does a similair job and even much more tasks and is even easy to setup and configure.

I’m still so frustrated by both Microsoft and Google. I have an Office 365 subscription and still Microsoft won’t let me sync to my Android device, it’s crazy. In my opinion the should make it possible out of the box since i don’t want to use Microsoft phone crap and so don’t over 80% in the world. Google on the other hand provides calendar apps on their Android platform with the lack of sync possibility to/from Outlook. Still Google does have such an application but they keep that for their Business customers, what a disaster. I’m absolutely sure that they know what they are doing and they choose 100% for it frustrating their customers, both Microsoft and Google.

I would advise companies like yours to get Microsoft for example deliver your package within Office 365. For example not under the name of Sync2 but you’ll generate a lot of benefit while Microsoft upgrades their offering of Office 365 for Android users. Just an idea though. een van de e-mails met 4Team

Het is in elk geval een eerste stap in de goede richting. Eén van mijn argumenten was dat ik de prijsstelling te hoog vind. Nu kan men in elk geval met Sync2 Cloud uitproberen of het Sync2 product iets voor hen is voor men overstapt naar een betaalde versie. Betaalde versie is hiermee ook niet langer noodzaak men kan ook de gratis Sync2 Cloud blijven gebruiken onder de redelijk kleine beperkingen die er zijn voor deze gratis versie zoals het ontbreken van automatische synchronisatie. Je kunt er in elk geval prima mee aan de slag en altijd up to date zijn als je bereid bent af en toe handmatig te synchroniseren. Dan heb je altijd dezelfde contactpersonen, agenda items, taken en notities op je apparaten zonder overal diverse versies te hebben verspreid of juist een contact niet bij de hand te hebben.

Mensen die mijn ergernis herkennen over de onmogelijkheid om te kunnen synchroniseren tussen Google en Microsoft Outlook zullen begrijpen wat ik bedoel. Het verbaasd mij mateloos dat zowel Google als ook Microsoft het haar gebruikers onmogelijk heeft gemaakt te synchroniseren tussen hun apps. Heb je een Android device dan ben je aangewezen op de Google agenda terwijl je op je pc of notebook waarschijnlijk de voorkeur geeft aan Microsoft Outlook en dan heb je dus verschillende agenda’s’bijvoorbeeld die niet met elkaar integreren? Hoe bizar is dat eigenlijk als je erover nadenkt? Het is 2016 en dan kun je de agenda van je Android device niet eens synchroniseren naar je Windows pc met Microsoft Outlook! Oh, zeker, het kan wel maar dan afhankelijk van de telefoonleverancier met een USB kabel, een USB kabel… No way, dat is hopeloos.

Terwijl Google nota bene een eigen Synchronisatie tool heeft, voor GSuite gebruikers ja.

Google heeft wel een prachtige eigen synchronisatie tool voor synchronisatie van Google naar Microsoft Outlook maar je raadt het al die is uitsluitend bestemd voor zakelijke Google GSuite gebruikers. En dat is eigenlijk al even bizar als dat het waar is. Waar Google eerder haar Google synchronisatie tool, waarvan ik de naam niet ga noemen omdat je er als niet GSuite klant toch niets mee kunt, GRATIS voor iedereen beschikbaar stelde zijn ze daar in 2014 plotseling mee opgehouden. Dus eerst is de filosofie dat iedereen naar de Google Apps moet met alle gebruiksvriendelijkheid die daarbij kwam om vervolgens beperkingen op te leggen zodat mensen misschien voor de GSuite gaan. Eigenlijk steekt Google hiermee een dikke middelvinger op naar haar klanten al doet Microsoft bepaald niet onder voor Google…

Zelfs met Office 365 kun je niet out of the box synchroniseren…

Zelf heb ik een Office 365 abonnement van Microsoft en ik vind het ronduit stuitend dat Microsoft geen ingebouwde synchronisatie heeft in Microsoft Outlook op het niveau van Sync2 of GSyncit of op zijn minst een app of licentie daarvoor mee levert. Ik betaal toch voor de productiviteit van het Office 365 abonnement, mag ik dan ook de gebruiksvriendelijkheid ervaren en ook op mobiele devices up to date zijn? Daarom ook de tip aan 4Team corp om het Sync2 product te laten bundelen met Microsoft producten zoals Office 365. Daar ligt een hele grote wereldwijde groep potentiële klanten voor het oprapen. Je moet er alleen wat tijd en wellicht marketing geld in steken maar denk je het potentieel aan klanten eens in als Microsoft het product in een bundel mee levert aan haar klanten. Want hoe mooi zou het zijn voor Office 365 of Microsoft Outlook klanten als je out of the box synchronisatie mogelijkheden binnen handbereik hebt. Geen gedoe meer met dubbele agenda’s’, overtikken van afspraken en contactpersonen en dus een meer ultieme gebruikerservaring.

Ik wil niet zoveel credits opeisen dat ik dat allemaal heb bewerkstelligd of nog zal bewerkstelligen, dat gaat te ver maar als ik de mensen maar tot nadenken en een eerste actie heb aangezet dan is het een goede stap en bovendien geweldig om dat beetje invloed te kunnen hebben.

Nu wil jij natuurlijk nog weten wat Sync2 dan is en of jij het ook nodig hebt. En of Sync2 de beste oplossing is voor jouw situatie of dat je beter een andere oplossing kunt kiezen. Binnenkort zal ik hier meer artikelen over dit onderwerp plaatsen waaronder zeker uitgebreide reviews over Sync2 (prima)en GSyncit (mijn favoriet=tip). Kom terug zodat je alles te weten komt over hoe je wel kunt synchroniseren tussen je Android device en Microsoft Outlook en natuurlijk ook waarom je dat zou willen.

Natuurlijk kun je niet wachten en wil je nu alvast de demo van Sync2 bekijken hieronder.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
100%
Interessant
0%
Haat het
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

vijftien − vijftien =