Actueel
Nu Gelezen
Bericht aan ProVakman sommatie tot informatie en afronden werkzaamheden
0

Bericht aan ProVakman sommatie tot informatie en afronden werkzaamheden

door André Kager29 maart 2015

Onderstaand een brief aan ProVakman welke is verzonden om een einde aan de contiuous soap van de toilet verbouwing te maken. Een deadline gesteld.

Ik heb ervoor gekozen om dit pas te plaatsen na verstrijken van de deadline zodat ik ProVakman een eerlijke kans om te reageren heb gegeven voor publicatie.

Beste Jerry, ProVakman,

Onderstaand bevestig ik dat ik je aan de door jou voorgestelde datum van 14-03-2015 houd voor het afronden van de werkzaamheden. Helaas kwam je op 14-03-2015 niet zoals wel was afgesproken om de werkzaamheden af te ronden. Op vrijdag 13-03-2015 heb je de werkzaamheden wel zover uitgevoerd dat je m.i. de volgende dag klaar zou hebben kunnen zijn.

Het enige dat ik op zaterdag van je vernam was een opmerkelijk sms-bericht. Je kon niet komen doordat je was aangehouden op A9 en je busje kwijt was. Daarna heb ik nog slechts op maandag vernomen dat je op dinsdag een afspraak zou hebben. Verder niets. Je hebt niet meer laten weten wanneer je de klus komt afronden. Je reageert helaas ook niet op SMS-berichten van mij. Ik heb je telefonisch geprobeerd te bereiken op verschillende dagen maar dan wordt niet opgenomen. Laat aub iets van je horen.

Ik ben hier zeer ontevreden en ontstemd over. Ik heb veel geduld met je gehad ondanks dat je verschillende malen afspraken niet na kwam. In plaats van zoals we op 24-02-2015 bespraken de werkzaamheden in die week, beginnende op 25-02-2015, aan te vangen en af te ronden op uiterlijk 28-02-2015 liep dit uit doordat je slechts af en toe kwam opdagen. Ik vind dat ik je tot 14-03-2015 voldoende de tijd heb gegeven de werkzaamheden af te ronden, daarna heb ik tot vandaag zelfs nog geduld gehad. Ik ben bereid je nog één laatste kans te geven om je werkzaamheden zoals besproken af te ronden. Ik verzoek je daartoe mij concrete informatie te geven zoals ik hieronder zal vragen.

Ik verzoek je dringend mij schriftelijk, per e-mail, te informeren wanneer je de werkzaamheden kunt afronden. Ik sommeer je dat mij nog deze week te laten weten, uiterlijk 28-03-2015 wil ik daarover geïnformeerd zijn. Je krijgt van mij vanaf nu maximaal veertien (14) dagen om de werkzaamheden af te ronden indien je mij deze week informeert wanneer dat daadwerkelijk plaatsvindt. In het geval je niet aan de veertien (14) dagen kunt voldoen om wat voor reden dan ook verneem ik dat graag met reden als uitleg. Zodat ik kan overwegen meer geduld te betrachten.

Indien je geen gehoor geeft aan deze sommering neem ik je de verdere werkzaamheden uit handen, ik trek dan eenzijdig de opdracht in. Er is sprake van een gedeeltelijke vooruit betaling, er zal geen restbetaling volgen zodra de opdracht wordt ingetrokken. Ik zie mijzelf dan genoodzaakt een andere vakman in te schakelen om de werkzaamheden te voltooien. Ik stel jou nu reeds aansprakelijk voor alle mogelijk door mij te maken extra kosten waaronder vallen maar niet uitsluitend te noemen:

  • Meerkosten arbeidsloon in te schakelen vakman(nen)
  • Extra kosten wegens aanschaf sanitair zoals hangend toiletpot, aansluitmateriaal, fontein.
  • Meerkosten wegens aanschaf klein materiaal en grondstoffen zoals tegellijm, voegmateriaal, kit.

Ik behoud mij het recht voor deze extra kosten op je te (laten) verhalen eventueel door middel van een gerechtelijke procedure.

De komende dagen ben ik niet mobiel bereikbaar. Zodra ik je schriftelijke reactie (e-mail) heb ontvangen zal ik zelf indien nodig contact met je opnemen per telefoon.

Ik heb nog steeds een klein sprankje hoop dat je het niet zover laat komen en je toch de werkzaamheden afrondt. Ik begrijp niet wat er aan de hand is en wat je reden is om de werkzaamheden niet af te ronden. Zou ik dat weten kon ik er wellicht nog enig begrip voor opbrengen, ondanks mijn vele geduld kan ik dat in elk geval nu niet.

Met vriendelijke groet,

André Kager

Waarom ik dit plaats? Omdat ik het zat ben belazerd te worden. Als ik een eerlijke klus plaats tegen een overeengekomen prijs en activiteiten en tijd dan verwacht ik dat dit wordt nagekomen. Niet dat ik voor de gek wordt gehouden. Informeer jezelf en wees gewaarschuwd door mijn ervaring met ProVakman.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

4 × twee =