Actueel
Nu Gelezen
Afellay
0

Afellay

door André Kager29 maart 2015

Wie is Ibrahim Afellay? Krijgt Guus Hiddink soms per minuut betaald als hij Afellay in Oranje laat spelen?

Vroeger n was Ibrahim Afellay een voetballer, toen hij nog voor PSV uit kwam in elk geval. Tegenwoordig is hij volgens mij gewoon een arrogante zichzelf verrijkende “voetballer” met vedette neigin gen. Hoe kan het dan toch dat de bondscoaches uit de zwakke babyboom generatie Guus Hiddink en zijn voorloper Bert van Marwijk Afellay toch blijven opstellen. Stopt Hiddink hem ’s avonds soms ook in bed?

Ik zal me niet opwerpen als de voetbalkenner of analist van onze natie. Maar, zolang de oude man die onze bondscoach is de zwakke Afellay blijft opstellen zonder enige gegronde reden dan ook ben ik uitgekeken naar het Nederlands elftal. Tot mijn trieste gewaarwording heb ik gisteren met leedvermaak gekeken naar opnieuw een walgelijke prestatie van het Nederlands elftal. Het laatste half uur heb ik gekeken wel te verstaan, de rest had ik in de auto op radio 1 al voldoende gehoord. Als je dan als voetballiefhebber ziet hoe zo’n Afellay, die ik dus echt verschrikkelijk vindt, gewoon de hele tijd mag blijven staan verbaas ik mij. Afellay die gisteren nog niet eens in staat bleek de bal naar een andere speler met een Oranje shirt aan te spelen of een pass meters voorbij een andere Oranje elftal speler passde, ongelooflijk. En dan maar gepamperd blijven door zijn trouwste fans Hiddink en van Marwijk, want die laatste had achteraf natuurlijk ook weer niets kritisch te melden.

Zolang Hiddink spelers blijft opstellen die hun hele carriere al foute keuzes maken voornamelijk gedreven door geld, bij hun club niet spelen en de bank of tribune vullen zal hij de publieke opinie tegen zich houden. Het zal verre van bijdragen aan een positieve beeldvorming. Natuurlijk hoop ik dat het Nederlands elftal wel door gaat naar het EK, ik wil ook wel een leuk wedstrijdje zien volgend jaar. Maar ondertussen kan ik er best om glimlachen dat ze zo’n resultaat halen tegen Turkije, je kunt volgens mij niet veel anders verwachten met een coach die zulke vreemde keuzes maakt.

Zat ik toch even te denken en te twijfelen voor ik dit opschreef. Moet ik nu wel over voetbal en het Nederlands elftal schrijven? Pfft waarom niet, iedereen kan toch zien dat zo’n Afellay figuur uitgerangeerd is en er niet in thuis hoort. Dan krijg ik gewoon zin dat dan ook maar eens op te schrijven. Ik wilde het eerst afdoen met één enkel woord: “Afellay”, waarschijnlijk was dat ook al voldoende aandacht geweest…

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

15 − 1 =