Actueel
Nu Gelezen
Klomp Groepsvervoer negatief in het nieuws in de Telegraaf: vergeten gehandicapt meisje!
0

Klomp Groepsvervoer negatief in het nieuws in de Telegraaf: vergeten gehandicapt meisje!

door André Kager11 september 2014

Via @Telegraaf Android app Chauffeur vergeet gehandicapt meisje http://www.telegraaf.nl/binnenland/23065973/__Politie_bevrijdt_meisje_uit_bus__.html

Ja mensen ook dit is Klomp Groepsvervoer goede bedoelingen bij de chauffeurs mij niet huis. Persoonlijk vind ik dit om je kapot te schamen zoon chauffeur is verantwoordelijk  voor de kinderen die hij of zij vervoerd begrijpen ze dat wel. Nog een geluk dat het geen echt warm weer was al lijkt het mij geen pretje opgesloten te zitten in een afgesloten auto zonder ventilatie.

Als ik dan aan het eind lees dat er meer ontevredenheid en problemen waren met het leerlingenvervoer dat door Klomp Groepsvervoer in de betreffende regio verzorgt wordt dan verbaasd mij dat helemaal niets. Zeker ook de stuitende reactie van Klomp Groepsvervoer, lees geen reactie, geen commentaar of de problemen zouden zijn verholpen is vol van betekenis. Het niet communiceren lijkt structureel te zijn.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

19 + 2 =