Actueel
Nu Gelezen
Voorlopig erg blij met de switch naar het Regius College Schagen
0

Voorlopig erg blij met de switch naar het Regius College Schagen

door André Kager9 oktober 2014

Deze week mochten wij op school de complimenten in ontvangst nemen voor hoe onze dochter Myrthe het op dit moment doet op het Regius College Schagen. Of we vooral heel trots wilden zijn omdat ze het zo goed doet!

Ja, natuurlijk! Dat willen we graag. Daar hadden we het nog een beetje moeite mee na de eerste twee jaar op het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. Ondanks al die cijfers die ze nu haalt waarvan er slechts twee een 7 zijn en de rest 8, 9 en hoger. Maar, de complimenten die verdient ze en krijgt ze dan ook.

Het is wel een bijzondere ervaring nu het er eindelijk lijkt uit te komen. We wisten natuurlijk zelf dat ze veel in haar mars heeft en goede resultaten moet kunnen halen. Op het Murmellius Gymnasium kwam het er niet uit en vroegen ze ons zelfs om de gebruiksaanwijzing tot onze grote verbazing. Toen had ik echt zoiets van “hallo, wie is hier nu professioneel, wie is hier pedagogisch onderlegt en wie is hier de onderwijsinstelling en deskundig”.

Het is nog vroeg, pas oktober, het schooljaar is net aan de gang. Het lijkt het geval dat de docenten, mentor en begeleiding haar op het Regius College wel weten te motiveren en stimuleren. Ik hoop dat dit het hele jaar zo blijft en als dat het geval is dan is mijn conclusie dat het Murmellius Gymnasium daarin tekort geschoten is. Zo voelt het overigens nu reeds. Het is erg bijzonder dat Myrthe nu de beste cijfers van 2 gymnasium haalt terwijl ze zelfs al doorwerkt in leerstof van 3 gymnasium. Dat is niet alleen maar een gevolg van een jaar over doen want een zittenblijver loopt vaak het volgend jaar tegen dezelfde problemen als het voorgaande jaar aan en de hoogste cijfers halen is bijna uitgesloten voor een zittenblijver.

Ik ben er in elk geval erg blij mee en hoop dat ze zo door gaat.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
50%
Lachen
0%
Koffietijd
50%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

7 − 3 =