Actueel
Nu Gelezen
ProVakman is op Facebook, om ongewenste berichten te verwijderen ja…
0

ProVakman is op Facebook, om ongewenste berichten te verwijderen ja…

door André Kager14 april 2015

Halverwege maart toen ik taal noch teken meer vernam van ProVakman (de klusser die klussen niet afmaakt of nooit begint) heb ik een netjes en beleefd bericht op de Facebook pagina van ProVakman geplaatst. Recent keek ik nog eens op de ProVakman Facebook pagina en… tot mijn verbazing was mijn bericht nergens terug te vinden.

Ik heb de Facebook pagina van ProVakman helemaal afgezocht maar kon mijn bericht nergens terug vinden. Dat verbaasde mij nogal. Niet communiceren en geen klussen afmaken zonder ooit nog iets te laten horen maar wel tijd hebben voor Facebook. Een beheerder van de Facebook pagina van ProVakman moet de tijd gevonden hebben om de berichten op de Facebook pagina te redigeren en onwelvallige berichten van bezoekers te verwijderen. Waarom zou je dat doen? Als je de beste bedoelingen hebt met de bezoekers van je Facebook pagina en een bericht is niet louter negatief of beledigend dan kun je zo’n Facebook bericht toch gewoon laten staan.

Is het echt zo erg om een bericht als dit op je Facebook pagina te laten staan? Eén minder positief bericht, daar zet een bonafide bedrijf tientallen anderen tegenover!

Strekking van mijn bericht op Facebook pagina van ProVakman: “Hoi Jerry, ik heb al even niets meer van je vernomen. Ik zit met een half afgemaakte klus terwijl we afgesproken hadden dat deze uiterlijk 14-03-2015 definitief afgerond zou zijn. Waarom reageer je niet meer op mijn berichten, e-mails en oproepen? Wil je contact opnemen en het werk komen afmaken aub? Bedankt en groet.”

Nou, zo erg is dat toch niet? Vriendelijk en positief nog, helemaal geen noodzaak dat zonder enige reactie te verwijderen. Het stemt mij tot nadenken over de zuiverheid en de bedoelingen. Wat is het doel van de Facebook pagina van ProVakman? Mogen de bezoekers uitsluitend een positief en shiny verhaal voorgeschoteld krijgen? Mogen er alleen maar foto’s van werk en berichten over klussen staan? Mogen er alleen maar berichten geschreven worden dat er goed werk geleverd wordt? En met welk doel, om meer mensen over de streep te trekken om opdracht te geven aan ProVakman?

Wat is dat opzet, misleiding of hoe moet ik het zien. Daar ben ik nieuwsgierig naar. Wat ik weet is dat je beter een volgend klusbedrijf kan kiezen. Ik bleef achter met een half afgemaakte klus en ik ben niet de enige gedupeerde. Wij zijn inmiddels zelf maar verder gegaan met de klus die zo wel heel teleurstellend verlopen is.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

twee × 1 =