Actueel
Nu Gelezen
Zojuist de toegezegde toner van UwCartridgeWinkel.nl in ontvangst genomen
0

Zojuist de toegezegde toner van UwCartridgeWinkel.nl in ontvangst genomen

door André Kager31 maart 2015

Een uitstekend gebaar van UwCartridgeWinkel.nl, ik schreef daar gisteren reeds over. De medewerker beloofde mij een gratis toner als waardering voor de door mij verleende hulp. Niet nodig maar een erg vriendelijk gebaar.

Deze servicegerichte medewerker heeft de daad bij het woord gevoegd en daardoor kon ik zojuist een extra toner voor mijn Brother printer in ontvangst nemen. Dat wordt nog eens fijn printen.

Dit is klantenservice van een verbazingwekkend niveau, hier kunnen veel andere ondernemers en haar medewerkers iets van leren. Niet alleen behoud je een klant door deze te waarderen en aan de klantrelatie te werken ook versterk je je merk. Door zoveel positiviteit en motivatie schrijf ik nu een derde artikel over UwCartridgeWinkel.nl, gewoon omdat ik vind dat het ze toekomt. Een paar pagina’s gratis publiciteit die niet meer dan één gratis toner plus verzendkosten heeft gekost. Dat is een voordelige campagne wanneer je de waarde van mijn geschreven woorden in acht neemt. De waarde van mijn woorden is bij schrijven een veelvoud van het bedrag voor de toner, laat staan op termijn.

Wanneer medewerkers zo gedreven zijn om een probleem op te lossen, service te verlenen en de klant voor de hulp te belonen doe ik graag iets terug. Een beetje extra promotie doet UwCartridgeWinkel.nl vast geen kwaad en nieuwe klanten kunnen ze altijd gebruiken. Ik heb ervaren dat je bij UwCartridgeWinkel.nl met vertrouwen kunt bestellen. Je krijgt snel geleverd en er wordt prima klantenservice geleverd. Dat gecombineerd met voordelige prijzen maakt wat mij betreft deze webshop een aanrader.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
100%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

negen + vijftien =