Actueel
Nu Gelezen
Myrthe bewijst vrouwelijke genen: Smartphone verloren in tas.
0

Myrthe bewijst vrouwelijke genen: Smartphone verloren in tas.

door André Kager9 oktober 2014

Vroeg thuis van school? Mij niet gezien dacht Myrthe. Net even na twaalven op donderdagmiddag kwam ze vrolijk uit school, totdat ze haar smartphone uit haar tas haalde. Nou ja, er uit halen…. Hij zat er niet in….volgens haar dan.

Een goed verstaander heeft aan een half woord voldoende en begrijpt al dat uiteindelijk de smartphone in haar schooltas gevonden werd. Hoe hilarisch weer, Myrthe kon er niet eens om glimlachen.

Groot was haar schrik toen ze haar telefoon niet in haar tas aantrof. Eerst maar even rustig een broodje eten dan ga ik daarna wel zoeken, misschien zit hij dan wel in mijn tas. Na het eten is ze snel naar school gefietst om aldaar nog maar eens goed en grondig te zoeken. Mijn vrouw kent haar dochter en besloot eens goed in de tas te kijken waarin zij natuurlijk direct de smartphone aantrof. Om niet flauw te doen toch maar snel de school gebeld om door te geven dat ze kon stoppen met zoeken.

Zou dit soms de eerste keer zijn dat ze haar telefoon kwijt is? Welnee, ondertussen is dit minstens de derde keer. Na een eerder nooit teruggevonden toestel schrok ze nu wel. Nu maar hopen dat dit voldoende is al zegt het gezegde dat een ezel zich geen….

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

10 + dertien =