Actueel
Nu Gelezen
Waar Klomp Groepsvervoer nog wel altijd goed in is: Internet Marketing
0

Waar Klomp Groepsvervoer nog wel altijd goed in is: Internet Marketing

door André Kager20 april 2016
Wat maakt de resultaten van Klomp Groepsvervoer relevanter dan alle actuele berichten over deze organisatie?
Draagt een effectieve online marketing campagne ook bij aan een positieve beeldvorming over Klomp Groepsvervoer uit Ede?

Klomp Groepsvervoer blijkt zoveel moeite te hebben in het volgens de CAO voor de taxi branche uitbetalen van haar eigen personeel. Dit komt natuurlijk omdat deze personeelskosten, hoe fout ook, niet ingecalculeerd zijn bij de inschrijvingen op aanbestedingen van gemeentes. Door te lage inschrijvingen te doen waarin geen rekening is gehouden dat ook aanrijtijden naar het eerste en van het laatste adres aan personeel uitbetaald dient te worden kan men het personeel niet eens dat loon betalen waar het volgens CAO normen recht op heeft. Doet men dat wel dan zullen de verkregen opdrachten uit aanbestedingen, waarvoor door Klomp Groep te laag is ingeschreven, ongetwijfeld onrendabel, verliesgevend zijn.

Waar Klomp Groepsvervoer echter wel voldoende geld voor had is haar internet strategie. Ik heb me er in het verleden al regelmatig over verbaasd en doe dat ook nu nog altijd dat ondanks de vele, voornamelijke negatieve, berichten in de media op internet Klomp Groepsvervoer verschillende resultaten op Google blijft houden welke hoger zijn dan deze negatieve berichten. Zou een bedrijf een slechte internet campagne (lees goedkope) voeren dan zou dit resultaat nooit behaald worden. Negatieve berichten zouden dan in meer of mindere mate belangrijker worden en eigen berichten of pagina’s van Klomp Groep op Google verdrukken. Dat is ondanks het feit dat er door diverse media op internet op niet mis te verstane wijze over Klomp Groepsvervoer wordt bericht nog altijd niet het geval. Wie zoekt op bijv. “Klomp Groep” of “Klomp Groepsvervoer” komt nog altijd eerst verschillende resultaten van Klomp Groep zelf tegen. Blijkbaar worden deze nog altijd belangrijker geacht dan de actuele feiten in andere berichten die pas na resultaten van Klomp Groep zelf komen. De internet marketing campagne die Klomp Groep voert toont daarmee dan ook effectiviteit aan.

Deze effectiviteit zal ongetwijfeld haar prijskaartje hebben. Dat stemt mij dan weer uiterst cynisch. Geen geld over hebben voor fatsoenlijke uitbetaling van terecht verdiend salaris aan personeel maar wel geld gereserveerd hebben voor een effectieve online marketing campagne.

Wat is uw reactie?
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Proost!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

drie × drie =