Actueel
Nu Gelezen
Smoes van het jaar 2015? Of toch een waargebeurd verhaal?
0

Smoes van het jaar 2015? Of toch een waargebeurd verhaal?

door André Kager24 maart 2015

Wat het ook is, mijn verbazing en ergernis worden inmiddels al tien dagen gevoed door een sms-bericht van ProVakman. Wat is het nu, dat is de vraag. Is het gebaseerd op waarheid en daardoor een vervelende gebeurtenis? Of is het de smoes van het jaar, of de eeuw?

Wat het ook is, het is alles wat ik niet verwacht van een vakman c.q. klusbedrijf dat ik heb ingehuurd voor de verbouwing/renovatie van mijn toilet. Eind Februari huurde ik ProVakman uit Zoetermeer in om een toilet te verbouwen. ProVakman kwam betrouwbaar over, leek te weten waar hij over sprak, was voordelig en niet onbelangrijk wilde nog dezelfde week beginnen en in drie dagen klaar zijn. Vooral dat laatste sprak ons aan om juist ProVakman de opdracht te gunnen. Snel beginnen en snel klaar, prima. Helaas loopt het inmiddels allemaal nogal de spuigaten uit aangezien we bijna vier (4) weken verder zijn! 4 weken, voor een toilet, hoezo snel klaar… Wat het des te irritanter maakt is dat ik mijzelf inmiddels ten zeerste moet afvragen of ProVakman zijn werkzaamheden nog wel komt afmaken. Daarom hoog tijd om over ProVakman en de activiteiten van ProVakman te gaan schrijven zodat anderen gewaarschuwd zijn.

Zaterdag 14 maart 2015. Vandaag is de dag van het door mij gestelde ultimatium aan ProVakman. ProVakman heeft eerder deze week beloofd de werkzaamheden uiterlijk zaterdag 14 maart af te ronden. Daar wilde ik ProVakman graag aan houden. De smoes van het jaar? Ik ontvang op zaterdag 14 maart 2015 het volgende sms bericht:

Hallo André
Heb een groot probleem

Wordt aangehouden op a 9
Volgens politie heb ik.te maken met belasting en ik ben niet op de hoogte van niks.

Mn busje is in beslag genomen nu.
Pas maandag kan.ik dat regelen.

Wie het moet bedenken verzint het niet maar kennelijk kan dit echt anno 2015. Ik heb niets teruggevonden over controles door belastingdienst en/of politie op de bewuste zaterdag 14 maart op de rijksweg A9.

Het bericht op zich vind ik persoonlijk nog niet zo’n groot probleem, voor mij niet onoverkomelijk. Als je dan de volgende week zodra je je spullen geregeld hebt met de autoriteiten alsnog je werkt komt afmaken. Of mij in elk geval informeert wanneer je dat wel komt doen. Het enige dat ik van ProVakman uit Zoetermeer echter nog hoor is een nietszeggend sms-bericht op maandag en een net zo niets zeggend bericht op dinsdag. Sinds die tijd is het stil. Ondanks herhaalde pogingen van mij hoor ik niets van ProVakman tot mijn grote teleursteling en ergernis.

Het toilet? Tja, dat vraagt nog slechts één dag werk. Een klein beetje tegelen, voegen, kitten en afmonteren. Dat is alles. Ik heb nog een sprankje hoop dat ProVakman snel contact opneemt maar ik vrees dat ik iemand anders zal moeten inschakelen om de klus af te ronden. Ik begrijp deze ordinaire praktijken niet, een klant zonder informatie in de rommel laten zitten zonder dat je daar zelf iets mee wint. Heel bijzonder.

Wordt vervolgd…

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

5 − een =