Actueel
Nu Gelezen
Positieve ervaringen met DHGate.com – Tip
0

Positieve ervaringen met DHGate.com – Tip

door André Kager21 maart 2015

Ondanks mijn eerdere ervaringen van begin 2014 besloot ik toch opnieuw te bestellen via DHGate.com. Daar heb ik helemaal geen spijt van gekregen, sterker nog, ik ben inmiddels fan van DHGate.com.

Mijn eerdere artikel met de tip om niet bij DHGate.com te kopen heeft later ook een rectificatie ondergaan. Een vervolg artikel waarin ik latere ervaringen beschrijf en daarmee toch een positief koopadvies geef is tot nog toe uitgebleven. Dat wordt dit artikel waarmee dit een positief koopadvies is voor DHGate.com.

Zoals ik in mijn rectificatie in het eerdere artikel ook al beschrijf heb ik inmiddels verschillende ervaringen met DHGate.com. De eerste ervaring was een erg negatieve. Maar, doordat de klantenservice het uiteindelijk toch oploste en mijn geld terugbetaalde in een zogeheten DHPay account moest ik dat tegoed wel opnieuw besteden. Die bestelling werd een nieuwe telefoon van een in tot dan toe in Nederland onbekend merk, de Zopo ZP998. Deze bestelling verliep geweldig, binnen no-time had ik via DHL het toestel in huis. De levering en alle bijbehorende communicatie en informatie was perfecht. Het toestel is geweldig, veel meer dan ik verwachte.

Daarmee was het tegoed nog niet geheel verbruikt dus moest ik opnieuw iets bestellen. Dat werd een telefoon voor mijn dochter, een Zopo ZP700 Cuppy. Helaas ging met deze bestelling wel iets mis, er werd een Clone Samsung Galaxy S5 bezorgd. Een fout van de verkoper. De klantenservice van DHGate.com loste dit echter razendsnel op door mij het volledige bedrag direct terug te betalen naar mijn DHPay account. Het verkeerd geleverde toestel kon ik behouden, pure winst dus. Dit maal veranderde mijn mening over de klantenservice van DHGate.com, de orderafhandeling en met name de zekerheid en bescherming die DHGate.com je als klant biedt ten volle. Het heeft mij overtuigd dat DHGate.com een betrouwbaar platform is om te kopen waar je als klant goed beschermd wordt als er onverhoopt iets mis gaat.

Hierna heb ik nog verschillende losse bestelling via DHGate.com gedaan en deze verliepen steeds erg goed. Zowel over de levering als de leveringssnelheid ben ik erg tevreden. De gekochte producten bevallen me stuk voor stuk erg goed. Sinds die tijd kijk ik dan ook eerst op DHGate.com als ik iets nodig heb zoals mobiele telecom en/of accessoires of andere gadgets terwijl ik voorheen geneigd was om standaard op Lightinthebox.com te kijken wanneer ik iets uit China nodig had.

Prijsvoordeel
Bijkomend voordeel van DHGate.com is daarbij dat DHGate meestal goedkoper is met dezelfde producten dan bijvoorbeeld wanneer je kijkt op Lightinthebox.com. Echter niet alleen de prijs telt, daarbij biedt DHGate.com vaak voor ieder product ook “Free Shipping” (gratis verzending) aan, vaak via Air Mail soms met DHL. DHL is soms direct beschikbaar inclusief als gratis verzending bij een product maar vaak tegen aantrekkelijk tarief te kiezen indien je gaat voor snelle levering.

Voor mij geldt dus nu des te meer de tip om bij DHGate.com te kopen wanneer je iets China overweegt aan te schaffen. Het is betrouwbaar, voordelig, snel en een groot assortiment.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
100%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

vijf × vier =