Actueel
Nu Gelezen
Schager Courant 26-2-2015: ’Crimineel tuig zette schuren in lichterlaaie’
0

Schager Courant 26-2-2015: ’Crimineel tuig zette schuren in lichterlaaie’

door André Kager26 februari 2015

door Mike Deutekom

Vervolg van regiovoorpagina

Wieringerwaard Wie steekt er twee schuren vol bloembollen in brand en waarom? De familie van de naar Canada geëmigreerde eigenaar M.D. Kager vraagt het zich af. ,,Van grote afstand heeft hij het trieste nieuws moeten horen dat, terwijl hij met zijn gezin dagelijks hard werkt om een nieuw bestaan op te bouwen, crimineel tuig zijn oude bestaan hier in Nederland letterlijk in lichterlaaie zet’’, zegt broer André Kager onomwonden.

,,Eind januari is er voor het eerst ingebroken in het woonhuis. Men heeft toen alles doorzocht en een behoorlijke ravage achtergelaten. Politie erbij, sporenonderzoek etcetera. Dinsdagmiddag ontdekte mijn moeder bij het ophalen van de post dat er opnieuw ingebroken was. Zij zag dat het raam van de voordeur was ingegooid. Samen met de politie is zij naar binnen gegaan. In het huis was een drankgelag gehouden. In de schuur bleek dat geprobeerd was brand te stichten, dat is toen nog niet gelukt. De politie had woensdag forensisch onderzoek gepland en zou controleren. Helaas bleken de maatregelen onvoldoende’’, aldus Kager.

,,Kennelijk zijn ze teruggekomen om het karwei af te maken. En waarom? Om hun sporen uit te wissen? Uit volledige domheid? Wij begrijpen het niet.’’

Hij hoopt dat mensen die wat verdachts hebben gezien bij het erf aan de Slikkerdijk 3 bij Wieringerwaard dit melden bij de politie.

 Bron: Noordhollands Dagblad, Schager Courant Regio pagina 2, 26-02-2015

Crimineel tuig zette schuren in lichterlaaie

Crimineel tuig zette schuren in lichterlaaie

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

20 + twee =