Actueel
Nu Gelezen
Verwoest, afgebrand. Voor de lol van een stel randdebiele idioten die hier niet thuis horen.
0

Verwoest, afgebrand. Voor de lol van een stel randdebiele idioten die hier niet thuis horen.

door André Kager25 februari 2015

Gewoon omdat het kennelijk kon. Het maakt mij enorm boos, geen woorden voor zoveel infantiliteit. Het is een vaststaand feit dat hier sprake is van opzet, brandstichting. In theorie moet ik natuurlijk het voorbehoud maken dat dit nog moet worden aangetoond. Gezien de voorvallen in de voorbije maand is echter slechts één eenvoudige conclusie te trekken: bewust, opzettelijke brandstichting.

DAAROM EEN OPROEP:

“Wie heeft de afgelopen maand vanaf eind januari 2015 verdachte personen, auto’s, voertuigen of wat ook gezien bij Slikkerdijk 3 in Wieringerwaard? Gelieve dit te melden bij de politie op 09008844, meldmisdaad anoniem, reageer op dit artikel of stuur mij een bericht. Deze personen mogen hier niet mee weg komen!

Enkele feiten:

  • Eind januari eerste maal ingebroken. Onverlaten verschaften zich toegang tot het woonhuis en richten daar een ravage aan. Omgegooide meubels, leegegooide kastjes, etc.
  • Gisteren (24-2-2015) tweede inbraak ontdekt. Men had er ditmaal eens uitgebreid de tijd voor genomen. Nadat men zich door het ingooien van de ruit van de voordeur van het woonhuis toegang had verschaft deed men zich eens lekker te goed aan een uitgebreide maaltijd. Daar bleef het niet bij! Men combineerde dit met een uitgebreid drankgelach van Wodka, Whiskey en andere dranken waarvan de lege flessen het bewijs waren. Nog was dat niet genoeg! Poging tot brandstichting in de schuren was kennelijk ook nog nodig. Die keer slaagde men nog niet in de brandstichting. Te stom, te dronken?
  • Afgelopen nacht Dinsdag op woensdag 25-02-2015 heeft men de schuren alsnog volledig in brand gestoken en in de as gelegd. Ondanks een controle ’s avonds van de politie is men kennelijk toch in het holst van de nacht teruggekomen om het karwei af te maken. Resultaat? Twee in de as gelegde schuren met dienovereenkomstige schadepost.

De enorme brutaliteit die hiermee gepaard zijn mag niet onbestraft blijven. Wat voor mensen zijn dit die zich zomaar de toegang tot andermans huis en eigendommen verschaffen? Mensen die iedere dag hard moeten werken en op deze manier gedupeerd worden. Door mensen die het kennelijk leuk vinden om in andermans huis een uitgebreid drankgelag te houden en te eten. Hoe diep ben je dan gezonken.Deze mensen horen hier niet thuis.

Help mee de daders aan de schandpaal te nagelen. Zorg dat ze hun terechte straf niet ontlopen, meld het als je iets verdachts hebt waargenomen. Ook als je denkt dat het er misschien niet direct toe doet, dat weet je pas achteraf.

Kunnen ze lezen de daders? Ik verwacht het niet. Maar, als je zo stom en infantiel bent om tot dit soort daden te komen laat je behandelen. Vroeg of laat wordt je gestraft, omdat je namelijk te stom bent om vrijuit te gaan. Voor de geestelijk zwakkeren onder ons die nog steeds denken laten we ook een kijkje nemen of er iets te halen valt, ik help je uit de droom want dat is er niet. Je vindt er simpelweg niets dat de moeite van het inbreken waard is. Wat je kapot maakt zijn emotionele zaken, spullen die een emotionele waarde voor de eigenaar hebben. De eigenaar die wel elke de dag de handen uit de mouwen steekt om iets van het leven te maken.

Ik leef mee met mijn broer en zijn gezin, dit is zo onrechtvaardig.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

achttien + vijftien =