Actueel
Nu Gelezen
Sterk interview en optreden Ahmed Aboutaleb bij Jinek
0

Sterk interview en optreden Ahmed Aboutaleb bij Jinek

door André Kager21 januari 2015

Bewondering is te veel van het goede voor een lid van de PvdA maar mijn waardering mag ik vast uitspreken voor Ahmed Aboutaleb.

Maandag was Ahmed Aboutaleb te gast bij Jinek. Opnieuw nam hij geen blad voor de mond en schuwde geen antwoordt op de vragen van Eva Jinek, kijk zelf. Ahmed Aboutaleb verwoordt zijn gedachten op een manier zoals mensen die in een vrij Nederland willen leven zouden moeten kunnen doen. Van mij krijgt hij respect voor het feit dat hij tegen de stroom in gaat en zegt wat gezegd moet worden. Wie in een vrij land wil leven moet daar naar handelen en niet wegkijken en steeds maar pamperen. Aboutaleb doet dat met lef, steekt zijn nek uit ondanks dat het hem uit de hoek van zijn eigen geloof al op felle kritiek en zeer ernstige bedreigingen kwam te staan.

Hij komt op voor zichzelf en ieder individu dat wel in vrijheid wil leven. Voor mensen die wel willen luisteren naar een ander en die niet met waanzinnige gedachten wil onderdrukken. Voor mensen die wel zelf iets van hun leven willen maken en niet steeds naar een ander wijzen wanneer ze niets doen met alle kansen die ze in Nederland geboden wordt.

Bekijk de aflevering van Jinek van jl. maandag 19-1-2015 zelf

Vooral de vergelijking die hij maakte dat “as we speak vluchtelingen vanuit verschillende landen waaronder Syrie en andere islamitische landen onderweg zijn naar Nederland om te ontsnappen aan onderdrukking en te leven in vrijheid mensen die hier alle kansen hebben gekregen en afgewezen per vliegtuig willen vertrekken”. Dat is een bijzonder wrange gedachte maar de waarheid en waan van de dag.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

vijf + zeven =