E-Commerce
Nu Gelezen
Snelle levering binnen 24 uur via UwCartridgeWinkel.nl – tevreden met bestelling
0

Snelle levering binnen 24 uur via UwCartridgeWinkel.nl – tevreden met bestelling

door André Kager30 maart 2015

De snelheid van levering binnen 24 uur via PostNl zorgde ervoor dat ik de bestelde toner op tijd in huis had. Dat maakte dat ik alsnog erg tevreden ben over mijn bestelling via UwCartridgeWinkel.nl, wat mij betreft een aanrader.

Nadat het bestellen eerst wat moeizaam verliep dankzij een paar merkwaardige foutmeldingen kon ik de bestelling toch succesvol afronden. Met de levering was helemaal niets mis. Snel, netjes verpakt en de volgende dag zoals beloofd. Keurig netjes een track&trace e-mail met traceerlink voor PostNL in mijn e-mail zodat ik de zending gemakkelijk kon toevoegen aan mijn te ontvangen pakketten in Mijn Pakket van PostNL.

Aangenaam verrast door de betrokkenheid van UwCartridgeWinkel.nl

Telefonisch had ik melding gemaakt van de fouten welke ik ervaren had tijdens het bestellen, ik schreef daar eerder reeds over. Dit werd keurig netjes en snel opgevolgd door een e-mail waarin navraag hierover werd gedaan. Hierop ontstond een korte mailwisseling waaruit de betrokkenheid met de klant vanuit UwCartridgeWinkel.nl mij duidelijk gebleken is. De vriendelijke medewerker van UwCartridgeWinkel.nl wilde graag achterhalen wat de oorzaak van de fouten en foutmeldingen waren zodat deze konden worden opgelost. Prima want dat helpt andere gebruikers dezelfde fouten niet te laten ervaren.

De uiteindelijke conclusie was dat een uitgeschakeld datum invoer keuze, onzichtbaar gemaakt, verbrogen was in het bestelscherm en dus niet zichtbaar. Echter aangezien ik een schermlezer gebruik wordt mij het datum invoerveld wel getoond doordat het verborgen maar niet uit-geargumenteerd is in de code. Op zich geen probleem, bezoekers zonder schermlezer (gebruikt bijvoorbeeld voor mensen met een visuele beperking) zullen daar helemaal geen enkel probleem mee ervaren. Logisch ook dat het voor UwCartridgeWinkel.nl niet direct herkenbaar was aangezien deze foutmeldingen nog onbekend waren. Zodra het datum invoerveld niet gebruikt wordt is er geen probleem en kan de bestelling gewoon geplaatst worden, geen issue derhalve voor gangbare gebruikers aangezien die het veld niet zien. UwCartridgeWinkel vindt dat haar site voor iedereen toegankelijk moet zijn en gaat het probleem met het datum invoerveld aanpassen zodat ook mensen met schermlezers er geen hinder van ondervinden.

Verrast door een leuk aanbod.

Als tegemoetkoming voor mijn hulp bood de medewerker mij namens UwCartridgeWinkel.nl aan om een nieuwe toner toe te sturen. Dat had vanzelfsprekend niet gehoeven, was niet mijn doel en was ook niet afgesproken maar ik vind dat bijzonder klantvriendelijk. Een genereus aanbod dat ik natuurlijk graag accepteer, het overtuigd mij des te meer van de klantenservice en betrokkenheid van UwCartridgeWinkel.nl. Daarom duimen omhoog voor UwCartridgeWinkel en wat mij betreft een aanbeveling om daar je Toner en Cartridges te bestellen.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

een × een =