Actueel
Nu Gelezen
Niet elke foutieve levering is om te beklagen Zopo wordt Samsung S5
0

Niet elke foutieve levering is om te beklagen Zopo wordt Samsung S5

door André Kager20 augustus 2014

Een foutieve levering zorgt vaak voor ergernis en is meestal voldoende reden tot klagen. Een onjuist geleverd artikel is in het algemeen nooit leuk. Soms zit het mee.

Recent bestelde ZP700_00-500x500[1]ik via DHGate.com een Zopo ZP700 voor Rosita. Na het drama met de geretourneerde notebook had DHGate mijn geld voor die order niet terug betaald maar uitbetaald in DHPay saldo. Ik had dus mijn geld wel terug maar moest dit uitgeven op DHGate.com. Rosita had zuinig gespaard en voldoende bij elkaar om een nieuwe telefoon van te kunnen kopen. Ze wilde heel graag een smartphone en dus besloten we een mooie Zopo ZP700 Cuppy te bestellen. Een erg leuk model voorzien van een 4.7″ scherm, een Quad core processor, Dual sim slots, verwisselbare covers, Android KitKat 4.4.2 en prima gratische opties en camera’s. Zopo kende ik toen nog niet echt maar tussen alle S5 en Note 3 klanen en naamloze chinese toestellen kwam dit betrouwbaar op mij over. Zopo dat ook via een Nederlandse distributeur leverbaar is wekte mijn vertrouwen en niet ten onrechte.

SM-G900FZBAPHN-Samsung-Galaxy-S5Begin juli, voordat we op vakantie gingen, deden Rosita en ik samen de bestelling. In de hoop dat hij nog aan zou komen voor vertrek. Helaas bleek levering van haar pakket onverwachts lang te duren en werd dit pas bezorgd tijdens onze vakantie. Verbaasd was ik toen ik bij thuiskomst het uit China bezorgde pakket open maakte en daarin een Samsung Galax S5 LTE (SM-G900H / SM-G900S) aan trof. Bijzonder verbaasd. Eerst dacht ik dat het om een kloon / kopie S5 zijn, want zoals we wel weten zijn de Chinezen goed in het nameken van dingen en op DHGate.com zie je tal van S5 klonen. En tja, een Samsung Galaxy S5 LTE was nu net niet wat ik besteld had….

Verschillende controles later bleek het daadwerkelijk om een originele Samsung Galaxy S5 LTE te gaan. Ook een test met AnTuTu wijst dit uit. Dit model isvoor zover mij bekend nu nog niet eens in Nederland geïntroduceerd, het werd begin April 2014 op de markt gebracht en is een verbeterde versie van de Samsung Galaxy S5. De Samsung Galaxy S5 LTE (SM-G900H / SM-G900S) beschikt onder andere over een Qualcomm Snapdragon Octacore processor. Een respectabel toestel. Het pakket was erg compleet, inclusief screen protector en flip-cover, de kleur van het toestel was blauw zoals Rosita besteld had. Tja, en daar zit je dan met een splinternieuw toestel dat je niet hebt besteld, heel dubbel. Rosita was heel blij dat haar bestelling er was maar het bleek een foutief geleverd artikel te zijn. Aangezien we niet wisten of we de Samsung Galaxy S5 LTE (SM-G900H / SM-G900S) konden behouden en we behoudens dat Rosita niet met een dermate kostbaar toestel wilden laten rond lopen heb ik voor haar alsnog maar een Zopo ZP700 Cuppy besteld.

Vanuit DHGate.com zouden twee pakketten op Rosita’s bestelling onderweg zijn dus eerst maar eens afgewacht of er nog een pakket zou komen. Die kwam niet en inmiddels blijkt de Samsung Galaxy S5 LTE (SM-G900H / SM-G900S) het enige artikel dat geleverd is op de order. Niet iets om jezelf over te beklagen natuurlijk, het zit ook wel eens mee. Het blijkt nu toch de bedoeling te zijn dat we de Samsung Galaxy S5 LTE (SM-G900H / SM-G900S) behouden. Misschien bestel ik dan toch nog wel eens op DHGate.com al was ik dat na het eerdere notebook debacle nu niet bepaald van plan. Nu twee orders later maakt DHGate.com mij toch blij.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

13 − 3 =