Actueel
Nu Gelezen
Pownews met Zwarte Piet de bijlmer in, waardering alom voor Zwarte Piet
0

Pownews met Zwarte Piet de bijlmer in, waardering alom voor Zwarte Piet

door André Kager14 november 2014

Als liefhebber en trouwe volger van het Pownews moet ik dit filmpje echt even delen. Tot nu toe heb ik nog geen woord besteed aan de hele schaamteloze discussie over het zogenaamde racistische en discriminerende karakter van Zwarte Piet. Maar als Pownews met Zwarte Piet stadsdeel Amsterdam Zuid-Oost bezoekt, beter bekend als de Bijlmer, en daar notabene met open armen wordt ontvangen dan moet ik dat wel delen. Als het echt zo zou leven dat Zwarte Piet racisme en discriminatie zou zijn zoals enkele gestoorde overgesubsidieerde geesten beweren zou je verwachten dat dit in de Bijlmer zou leven. Des te meer aangezien de Pietencentrale geen Zwarte Pieten meer naar dit stadsdeel durft te sturen.

Kijk het filmpje en oordeel zelf of Zwarte Pieten veilig zijn in de Bijlmer. Me dunkt dat ze dat zijn, met open armen ontvangen!

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

14 + zes =