Actueel
Nu Gelezen
Kinderpostzegels gekocht? Weet jij waar je geld naar toe gaat….
0

Kinderpostzegels gekocht? Weet jij waar je geld naar toe gaat….

door André Kager3 oktober 2014

De Guttmenschen van de stichting kinderpostzegels zijn dit jaar op het lumineuze idee gekomen om een dikke vette middelvinger op te steken naar hun trouwe kopers en verkopers. In de telegraaf van gisteren staat vermeld dat de opbrengst van de kinderpostzegels dit jaar naar “muzieklessen aan de kinderen in Gaza” gaat. Politieke correctheid ten top  en lak aan ons allemaal.

Kennelijk willen ze ons laten weten dat de mensen in Gaza zielig en waarschijnlijk helemaal geen terroristen zijn. Welnee, dat zijn arme mensen die onze hulp hard nodig hebben. Tuurlijk vast, maar ondertussen gooien ze met onder andere ons goede doelen geld doodleuk bommen op Israel. En is er een staakt het vuren bestand, dan gooi je toch gewoon weer de eerste bom?! Gooit Israel dan een bom terug die wel effectief is dan keihard bleren in de media dat het niet eerlijk is. Hypocritie ten top.

Ik heb dit jaar geen kinderpostzegels gekocht en ga ze dit jaar ook zeker niet meer kopen. Waarschijnlijk nooit meer. In het verleden is deze stichting namelijk al eerder in opspraak geweest dankzij de dubieuze keuze van het doel van dat jaar. Tja, dat vergeet je dan toch weer snel en ben je toch geneigd om “doe maar” te zeggen als er een kind aan de deur komt. Nee zeggen is ook zo teleurstellend voor een verkopend kind. Voor mij hoeft het voorlopig niet meer deze onzin. Ik heb helemaal niets met een stichting of goede doelen die bevorderen dat de ene mens vanwege het een of andere stompzinnige geloof dat beter is dan het geloof van de ander de ander met bommen bestookt en terroriseert. Vrede zal daar nooit komen vanwege de eenvoudige reden dat bij ieder bestand er toch weer bommen worden afgestuurd op Israel en dat bij ieder risico op echte vrede de eisen alleen maar belachelijker worden. Zeker Israel is ook niet heilig maar de Palesteinen willen helemaal geen vrede en dat zeggen ze ook maar al te vaak.

Mijn grote ergernis is dat de stichting kinderpostzegels kinderen voor dit verwerpelijke doel inzet om te lopen om kinderpostzegels te verkopen. Schandalig. Ik vroeg aan mijn dochter of ze wist voor welk doel ze liep. Geen idee, verbazingwekkend. Had ik van tevoren geweten dat dit het doel was voor dit jaar dan had ze van mij niet mogen lopen. Nu heeft ze mogelijk meegeholpen aan de opbouw van een nieuwe generatie terroristen. Nota bene een Christelijke basisschool waarop mijn dochter zit. Een Christelijke school die de kinderen er op uit stuurt om het heilige doel in Gaza te verwezenlijken. Hoe zuur wil je het hebben.

Koop dus geen kinderpostzegels dit jaar!

Hier een post op Geenstijl over dit onderwerp:

Pownews item over stemming op URK:

En een bericht op nota bene de website van de EO

URK boycot kinderpostzegels, de Telegraaf:

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

dertien − negen =