Actueel
Nu Gelezen
Vakantie weer voorbij, alles weer naar school en de rust keert terug
0

Vakantie weer voorbij, alles weer naar school en de rust keert terug

door André Kager18 augustus 2014

Vandaag zijn de poorten weer open en gaan de oudste drie weer naar school. Drie verschillende scholen, gelukkig hoeven we er maar één weg te brengen. Vakantie voorbij, we hebben een heerlijke vakantie gehad met drie weken schitterend weer tijdens onze vakantie. Kon niet beter. Terug in Schagen blijkt het weer hier steeds bedroevend en de neerslag overvloedig. Naarmate de vakantie vordert blijken de kinderen steeds meer aan school toe. Vooral voor Julia werd het hoog tijd. Ik ben benieuwd naar haar eerste dag. Een nieuwe klas, nieuwe kinderen en nieuwe juf. Nu maar hopen dat het leuk was.

Myrthe gaat dit jaar naar het Regius, een stuk dichter bij huis. Dat scheelt meteen mooi 100% in de trein kosten. Benieuwd hoe Myrthe het gaat vinden.

Ik ben er in elk geval blij mee, zes weken vakantie voor zo’n stel van vier druktemakers is best veel.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

vijf × twee =