Actueel
Nu Gelezen
Nuance over kopen op DHGate.com, uiteindelijk toch opgelost
1

Nuance over kopen op DHGate.com, uiteindelijk toch opgelost

door André Kager30 juni 2014

Het is inmiddels eind juni. Het slepende probleem, after sale dispute, dat ik met mijn gekochte notebook had loopt nu al maanden. Echter na vele malen tevergeefs contact is het probleem dan nu wel opgelost. Ik heb het door mij betaalde bedrag inmiddels teruggestort gekregen op mijn DHPay account.

Ondanks de irritante tegenwerking van verkoper ECBUY (verkoper op DHGate.com) heeft DHGate.com zelf deze verkoper overruled. Geheel volgens de eerdere belofte maakte men het volledige aankoopbedrag aan mij terug over. Enige voorwaarde is dat het werd gestort op mijn DHPay account wat mij verplicht het saldo daarvan alsnog op DHGate.com te gebruiken. Dat stemt mij op zich niet heel gelukkig echter het belangrijkste is dat ik mijn geld terug heb om dat vrij te kunnen besteden.

De Tip om niet op DHGate.com te kopen wil ik daarmee dan fors afzwakken! Het is dus uiteindelijk niet zozeer DHGate.com die haar woord niet waarmaakt. DHGate.com komt haar belofte na al maak ik nog wel de kanttekening dat dit iets eerder gemogen had.

Eind goed al goed dus. Bij verkoper ECBUY zal ik dus echt nooit meer iets kopen. ECBUY is een echte afrader! Maar, let wel dat geldt dus niet voor DHGate.com zelf als site. DHGate.com bewijst zich uiteindelijk dus als een fatsoenlijke handelspartner.

Wat het precies gaat worden weet ik nog niet, ik zal hierover in de toekomst publiceren.

Wat is DHGate.com?
DHGate.com is een Chinese groothandelswebsite. Een soort marktplaats waar handelaren nieuwe artikelen verkopen. DHGate.com brengt dus koper en verkoper bij elkaar. Hier kun je dan ook nieuwe artikelen tegen vaak spectaculaire prijzen kopen. Van bekende merken tot in ons land onbekende Chinese merken. Een Chinees merk hoeft echter niets af te doen aan kwaliteit. Er zijn bijvoorbeeld Chinese Smartphone merken die qua verkoopaantal groter zijn dan de grote bekende merken als Apple, Huawei, HTC en dergelijke. Om een voorbeeld te noemen: Xiaomi. Op DHGate.com vind je een enorm uiteenlopende hoeveelheid producten van electronica tot computers, tot smartphones en tablets, tot kleding.

Wat is een DHPay account?
Een DHPay account is een betaalaccount waarmee je op DHGate.com kunt betalen voor bestellingen. Je kunt geld overmaken op je DHPay account zodat je daar vervolgens bestellingen mee kan betalen.

Mijn negatieve koopadvies trek ik hiermee dus ook in.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
100%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
1Reacties

Geef een Reactie

een × 1 =