Actueel
Nu Gelezen
Indrukwekkend afscheid bij vv Kaagvogels van mijn vader
0

Indrukwekkend afscheid bij vv Kaagvogels van mijn vader

door André Kager18 april 2014

Diep respect en grote dank voor de organisatoren en leden van vv Kaagvogels die op deze eervolle wijze afscheid van mijn vader hebben genomen.

Het was een heel bijzondere ervaring om mee te mogen maken. De eerbiedige en respectvolle wijze waarop door bestuurders, vrijwilligers, leden, ouders en dorpsbewoners afscheid werd genomen van mijn vader Pim Kager (W.J. Kager). Een haag van voetballers, leden en belangstellenden verwelkomden de rouwstoet op het terrein van vv Kaagvogels.

Op het terrein van vv Kaagvolgels reed de rouwauto een laatste maal tot aan de brievenbus. De brievenbus met copy voor de Caegh Sport welke iedere zondagavond gedurende tientallen rouwstoet Kaagvogels tgv overlijden Pim Kagerjaren door mijn vader werd geleegd. Van deze copy maakte mijn ouders samen met een groot aantal vrijwilligers de Caegh Sport, het dorps en verenigingsblad voor Kolhorn en omstreken.
Een mooi bloemstuk werd bij Kaagvogels op de rouwkist gelegd.

rouwstoet Kaagvogels tgv overlijden Pim KagerOnder applaus van de voetballertjes en de aanwezige belangstellenden vertrok de rouwstoet vervolgens op de weg naar de laatste bestemming van mijn vader. Wij hebben dit allemaal bijzonder indrukwekkend, overweldigend gevonden. Het was een heel bijzondere en unieke ervaring mee te mogen maken dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om de laatste eer en respect aan mijn vader te bewijzen. Het toont voor ons aan dat mijn vader voor veel mensen betekenis heeft gehad.

Pim Kager heeft altijd zijn beste been voor gezet en zich met volle overgave ingezet voor wat hij deed. Hij was niet bang om initiatieven te nemen, een mening te geven en ging een discussie niet uit de weg. Hij was een man die altijd bereid was zijn handen uit de mouwen te steken en wist daarom ook altijd vrijwilligers om zich heen te verzamelen. Of er nu een tribune, kleedkamers, reclameborden of wat ook gebouwd moesten worden, mijn vader deed met groot plezier en inzet zijn bijdrage. Zijn grote passie was wel zijn “eigen kindje” de Caegh Sport welke hij ruim 37 jaar met veel plezier gemaakt heeft.

Bij het wegrijden bij het terrein van vv Kaagvogels opende ik het raam van mijn auto en hoorde een van de voetballertjes nog zeggen:

Ze moeten er zelfs van huilen

Ik weet zeker dat mijn vader een mooi afscheid als voorzitter van vv Kaagvogels gewaardeerd zou hebben, het is jammer dat hij er zelf niet bij heeft mogen zijn en van het afscheid heeft mogen genieten. Als we iets van mijn vader als vrijwilliger kunnen leren is dat je zonder altijd vooraan te willen staan of de aandacht op te eisen je waardering ontvangt die je toekomt. Grote inzet voor de vereniging in de buurt zullen in welke vorm dan ook beloont worden, zet je maximaal in maar vraag niet maximaal terug geef meer dan je vraagt.

Bedankt allemaal voor het eerbetoon en jullie aanwezigheid. Bedankt voor de aandacht, de bezoeken en alle kaarten welke wij mochten ontvangen.

rouwstoet Kaagvogels tgv overlijden Pim Kager

Fotografie: Foto John Oud, met dank voor het gebruik aan John.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

zes − 4 =