Actueel
Nu Gelezen
Hoera Pedoclub Martijn eindelijk verboden, weg ermee. En dan nu het probleem oplossen aub.
0

Hoera Pedoclub Martijn eindelijk verboden, weg ermee. En dan nu het probleem oplossen aub.

door André Kager18 april 2014

Vandaag is er toch nog een sklein stukje gerechtigheid in ons rechtssysteem. Weg met die viezeriken van Pedoclub Martijn. En nu met pek en veren het land uit.

Ik vind het al jaren onbegrijpelijk dat een stel geestelijke imbeciele, onvolgroeide mensen met smerige gedachten zonder een voet dwars gezet te worden zomaar de meest ranzige tips kunnen verspreiden. Onder het mom dat ze zelf geen strafbare feiten plegen. Yeah sure. De voorzitter werd notabene zelf opgepakt en vervolgd vanwege het in het bezit hebben van strafbaar materiaal. Een stelletje idioten bij elkaar.

Je zult als ouder maar een kind hebben dat door zo’n randfiguur wordt misbruikt dankzij tips en adviezen die zo’n geestelijk gestoord via pedovereniging Martijn kreeg. Ik moet er niet aan denken. Zou een reden zijn om juwelier te worden dunkt mij.

Voor iedereen die denkt dat het probleem nu is opgelost is er slecht nieuws. Dat is natuurlijk niet zo. Nu zullen deze figuren op de één of andere manier ondergronds gaan en daarmee uit het zicht verdwijnen. Gelukkig vormen ze niet langer onderdeel van het publiek debat, dat is dan winst.

Als deze ernstige inbreuk op onze vrijheid van meningsuiting, zo beweert advocaat Peter Plasman (Grrr), dan heb ik dat er graag voor over. Dan maar wat minder meningen uiten als de mening van dit soort figuren maar niet langer rondzeurt.

Voor iedereen die ooit vunzige gedachten heeft over kinderen of mensen kent met pedo neigingen: Blijf van kinderen af. Zoek iemand van je eigen leeftijd die uit vrije wil met je meedoet. Al is dat laatste nauwelijks voor te stellen als je de geestelijk incapabelen van pedoclub Martijn wel eens voorbij hebt zien komen op tv.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

7 + vijf =