Actueel
Nu Gelezen
Veel meer mensen die slachtoffer zijn van Bumbalee praktijken
0

Veel meer mensen die slachtoffer zijn van Bumbalee praktijken

door André Kager13 maart 2014

Bumbalee is niet alleen in Nederland actief. Ook in vele andere landen lappen ze de regels aan hun laars en hebben ze ***** aan de consument. Zoekend op Google tref je zomaar een greep klachten en problemen met Bumbalee aan.

Wat vaak terug keert is dat mensen geen idee hadden dat ze zich hadden aangemeld voor een Premium SMS dienst. Tijdens het configureren van een telefoon en bijvoorbeeld openen van een voor geïnstalleerd spelletje werd een prijsvraag voorgeschoteld. Een ipad winnen of iets dergelijks. Wij vermoeden dat het bij onze dochter op een soortgelijke wijze is gegaan. Ze geeft zelf aan met een spelletje op haar telefoon gespeeld te hebben. Ze is best gek op prijsvragen dus ik kan me zo voorstellen dat ze wel een ipad of zoiets wilde winnen. Om vervolgens aangemeld te zijn bij een stompzinnige en overbodige Premium SMS dienst als Bumbalee. En Bumbalee? Die profiteert lekker door.

http://www.complaintsboard.com/complaints/bumbalee-signed-up-without-knowing-c594413.html

http://www.klachtenkompas.nl/bumbalee

https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=9&t=121390

http://wafflesatnoon.com/bumbalee-text-messages-from-99955/

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
100%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

5 × een =