Actueel
Nu Gelezen
Mijn nieuwe project: Direct Revieuw, directreview.nl
0

Mijn nieuwe project: Direct Revieuw, directreview.nl

door André Kager5 maart 2014

Direct Review logo zwartVandaag heb ik hard gewerkt aan de eerste opzet van mijn nieuwe project “Direct Review”, www.directreview.nl  Dit is een unieke Review website waarop ik reviews ga plaatsen over onderwerpen waarvan ik kennis heb, waarover ik wil schrijven en/of wat mij aanspreekt. Met Direct Review ben ik bezig een fantastisch mooie site te maken, kijk zelf alvast, het ontwerp en design ziet er schitterend uit.

Met de nieuwe website voor directreview.nl heb ik alle tools in handen om een geweldige review website te bouwen. Niet alleen schrijven over onderwerpen maar de gebruiker, bezoeker erbij betrekken. Aantrekkelijke uitnodigende stemfuncties vragen de bezoeker gewoon om zijn/haar stem uit te brengen.

Het is mijn plan om Direct Review met een community te onderhouden. Er zijn veel onderwerpen, diensten, producten, bedrijven waarover geschreven kan worden. En…. elke ervaring telt! Direct Review zodra je een ervaring hebt, dat is het motto. Want dankzij jouw ervaring help je iemand anders het juiste product, dienst of bedrijf te kiezen.

Daarom nodig ik je uit om als je zin hebt om mee te doen en te helpen met jouw bijdrage te reageren. Misschien maken we Direct Review dan samen tot een succes..

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

negen − 6 =