Actueel
Nu Gelezen
Artsen zonder grenzen gaat niet scoren deze winter
0

Artsen zonder grenzen gaat niet scoren deze winter

door André Kager4 februari 2014

Zojuist aan de deur: Tom van Artsen zonder Grenzen. De vraag of we wilden meedoen in de strijd tegen zieke kinderen in Kongo. Zeker, een nobel initiatief en het is een goed streven om iets wat fout is in de wereld te willen veranderen.

U hoeft alleen maar twee handtekeningen te zetten om mee te doen. Dan kunnen wij gewoon een jaar lang uw handtekening gebruiken bij allerlei acties die wij voeren. U steunt dan onze doelen en de dingen die wij fout vinden.

Daarnaast vragen we van u een kleine maandelijkse bijdrage. Weet u waarom we maandelijks doen? Dan kunnen we meer geld binnen halen voor de hulp aan de kinderen. U kunt meedoen voor € 15, € 10 wat de meeste mensen doen of € 7.50. PER MAAND! Wilt u meedoen en Artsen zonder grenzen steunen?

Nee. Ik had al mijn bedenkingen bij het feit dat men “mijn handtekening een jaar lang kon gaan gebruiken”. Daar ben ik het helemaal niet mee eens. Hoe kun je nou langs de deur gaan om even goedkeuring te vragen om burgers voor alle acties die je voert in binnen of buitenland te laten tekenen. Ik vind dit misleidend.

De bedragen deden mij een duidelijk nee zeggen. Ik vind het onbegrijpelijk dat ze ’s avonds in het donker langs de deur gaan en denken dan even € 120 (wat de meeste mensen zouden doen) op te halen voor dit doel. Ik geloof niet in deze actie, dat wordt niet succesvol. Wellicht is het deze mensen ontgaan dat we in een economische crisis zitten?

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

13 − 3 =