Actueel
Nu Gelezen
Oh je, de 48 uur voor de Challenge zijn voorbij… Wat nu?
0

Oh je, de 48 uur voor de Challenge zijn voorbij… Wat nu?

door André Kager1 september 2014

Zeker, ik kan wel lachen om de filmpjes van mensen die meedoen aan de Ice Bucket Challenge. Het doel vind ik ook een prima doel en onderschrijf ik graag. Maar, ik ben ook vrij eigenwijs en doe er zelf niet aan mee.

Dingen als kettingbrieven hebben bepaald niet mijn interesse. Sterker nog, ik heb er een grote hekel aan. Ik doe er nooit aan mee. Ook niet als ieder ander er wel aan mee doet of misschien juist dan niet. De Ice Bucket Challenge is eigenlijk een soort kettingbrief gooi een bak ijskoud water over je heen en noem een paar anderen dat ook te doen. De aandacht tegen ALS, wat verschrikkelijk is, vind ik uitstekend. Ik heb alleen wel het idee dat veel mensen het niet begrijpen. Oorspronkelijk was het idee dat je de Challenge aan ging en als je die volbracht hoefde je niet te doneren. Maar ik vraag je, als iedereen die Challenga aan gaat doneert dus niemand? Dat lijkt me niet de bedoeling, doneer gewoon of ga de Challenge aan en doneer.

Persoonlijk heb ik overigens helemaal geen Ice Bucket Challenge nodig om een bak koud water over mijzelf heen te gooien. Ik ga een keer of drie per week in de sportschool naar de sauna waar ik na een saunagang heerlijk onder de koude douche sta of een bak koud water over me heen stort. Niets nieuws dus en al helemaal niets meer om een gekke bek bij te trekken. Vrijheid blijheid dus van mij mag het, ga die Challenge vooral aan als je dat wilt.

De video met het regenpak die een vriendin maakte als protest vond ik overigens erg humoristisch. Met een flinke knipoog ging zij de challenge aan.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

vijf × vier =