Actueel
Nu Gelezen
Deze week eindelijk weer eens >6km hard gelopen
0

Deze week eindelijk weer eens >6km hard gelopen

door André Kager2 mei 2014

Ik wilde al weer een hele tijd lekker hardlopen. Het kwam er steeds maar niet van, druk, druk. Tijdgebrek en mijn passie voor fitness zorgde dat ik geen tijd voor hardlopen kon maken. Gelukkig is de lente volop aangebroken en dan begint het pas echt te kriebelen. De zin om lekker mijn hardloopschoenen aan te trekken en mijzelf te pijnigen in een lekker lentezonnetje. Heerlijk is dat, optimaal genieten. Inmiddels heb ik alweer twee keer heerlijk gelopen. Afgelopen dinsdag zelfs meer dan 6km aan één stuk. Een heerlijk gevoel al durf ik de resultaten nog niet op facebook te zetten.

Dit jaar wil ik echt het hardlopen naast het fitness weer oppakken. Gewoon lekker een keer of 2 a 3 per week hardlopen zoals ik dat een paar jaar terug minimaal deed. Wie heeft er nog een potje discipline staan? Ik kan het nog wel gebruiken… Over een tijdje wil ik weer gewoon met gemak 10km of meer kunnen lopen in plaats van in een ouwewijven tempo 6km hard te lopen.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

9 − acht =