Actueel
Nu Gelezen
Beoordeling ProVakman ervaring op Marktplaats.nl Diensten en Vakmensen
0

Beoordeling ProVakman ervaring op Marktplaats.nl Diensten en Vakmensen

door André Kager30 maart 2015

Beste André,

Uw beoordeling over Provakman is geplaatst onder zijn/haar advertentie op Marktplaats. Hieronder staat een kopie van uw beoordeling.

Kopie van uw beoordeling:
Ik zal proberen zo objectief mogelijk te zijn al is dat moeilijk op dit moment.Ik ben erg teleurgesteld in ProVakman. 24-02-2015 kwamen wij overeen dat ProVakman onze op marktplaats geplaatste klus, toilet renovatie/vernieuwen zou uitvoeren. ProVakman zou nog dezelfde week klaar zijn (28-02-2015). Dit liep bepaald anders, uiteindelijk kwamen we een ultimatum overeen voor 14-03-2015 toen zouden de werkzaamheden eindelijk klaar zijn.
Inmiddels zijn we meer dan 4 weken verder en zitten wij met een half afgemaakte klus. Het tegelwerk is slechts gedeeltelijk gedaan en er is nog geen sanitair gemonteerd. Wat ons grote zorgen baart is dat we nu al bijna twee weken niets meer vernomen hebben van ProVakman. In plaats van dat er op 14-03-2015 afgerond zou worden kwam er niemand, daarna ook niet. Ondanks diverse SMS pogingen, e-mail pogingen en belpogingen krijg ik geen reactie en geen contact. Dat stemt mij zeer ontevreden,boos.Wat betreft afspraken/planning was het wat mij betreft ook geen feest. In plaats van zoals beloofd 28-02-2015 klaar te zijn kwam ProVakman af en toe opdagen. Daar vielen geen afspraken over te maken en als die er wel waren dan veranderde dat steeds. De ene keer kwam hij om 13:30 ’s middags, de andere keer om 11:30 en om 10:00 en soms was hij ook alweer vroeg weg. Al was hij zeker ook in staat om lang door te werken tot zelfs 19:00 uur.

Wat het motief van ProVakman is om niets meer van zich te laten horen? Ik heb geen idee, begrijpen doe ik het niet want mijns inziens heeft hij daar niets mee te winnen. Ik zou heel graag willen dat ProVakman alsnog de klus afmaakt maar ik heb weinig vertrouwen dat dat gaat gebeuren.

Het werk dat wel geleverd is, is overigens van goede kwaliteit voor zover ik dat kan beoordelen. Tegelwerk ziet er netjes uit. Maar ja, ik heb niets aan een half afgemaakt toilet, zonder sanitair. Dat is niet te gebruiken.

Meer informatie over beoordelingen vindt u hier .

Met vriendelijke groet,
Het team van Marktplaats Diensten en Vakmensen

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
100%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

drie × 2 =