Actueel
Nu Gelezen
Kaagvogels rouwt en speelt niet
0

Kaagvogels rouwt en speelt niet

door André Kager5 april 2014

door Ruud Ramler

Kolhorn In verband met het plotselinge overlijden van voorzitter Pim Kager (64) is het complete programma van Kaagvogels voor morgen en zondag geschrapt. De KNVB kwam tegemoet aan het verzoek uit Kolhorn om de voetbalduels van de jongste jeugd tot en met het eerste elftal, dat in de vijfde klasse op bezoek zou bij ALC in Abbekerk, te schrappen.

Want de gemeenschap rouwt na het overlijden van de Wieringerwaarder, geboren in de Kreil, aan de gevolgen van een hartaanval. Kaagvogels verliest in zijn boegbeeld een betrokken beleidsbepaler, die al in 1975 zitting nam in het bestuur. Na een actieve sportcarrière als handballer bij Olympia en SRC. De voetballer Kager schopte het nooit hoger dan de lagere elftallen van de club waar hij tot 2005 penningmeester was.

Toen schoof Pim Kager, met vrouw Annie ook al 37 jaar verantwoordelijk voor clubblad Caeghsport, door naar de post van voorzitter die Martin Vos niet langer kon bekleden. Henk Konijn nam vanaf dat moment de financiën over. Hij zegt dat het bestuur een preses verliest die gewend was recht door zee te zijn. En in alles wat op zijn pad kwam de belangen van Kaagvogels vurig verdedigde. Hij sprak de jeugd aan op hun verantwoordelijkheden. Zij bleken gevoelig voor het betoog van Kager dat de club niet zonder een eerste elftal kan. Het voorbestaan van de hoofdmacht werd vooral op initiatief van de voorzitter gewaarborgd. Zoals hij ook in het overleg met de gemeente over de voorgenomen verhuizing van handbalclub Zwaluwen naar het trainingsveld van Kaagvogels de belangen van zijn club diende.

Bron: Noord-Hollands Dagblad, Schager Courant vrijdag 4-4-2014

Op initiatief van vv Kaagvogels en journalist Ruud Ramler geplaatst in de Schager Courant.

Wat is uw reactie?
mmm Liefde
0%
Interessant
0%
Meh...
0%
Wat?
0%
Haat het
0%
Triest
0%
Geluk
0%
Proost!
0%
Blij
0%
Cool!
0%
Agressie
0%
Lachen
0%
Koffietijd
0%
Gaap
0%
Halo
0%
Woehoe
0%
Over De Auteur
André Kager
E-Commerce, Online en Internet specialist sinds begin 2003. Ruim 10 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Reacties

Geef een Reactie

vijf × 2 =