Fred´s´Bouwtekeningen beste kluscadeau

De beste cadeau tip die je ooit zult krijgen of kunt weggeven.

“Freds Bouwtekeningen, het leukste cadeau dat je een klusser ooit kunt geven”


Wil jij een klus gedaan krijgen en is er wel een beginnende klusser of doorgewinterde timmerman in de buurt maar weet deze niet hoe? Dit pakket heb je nodig, het bevat meer dan 10.000 bouwtekeningen voor zoveel leuke klusprojecten.


“Is het pakket echt zo uitgebreid?”

Absoluut dat is het zeker. Echt, het pakket bevat een enorme collectie van meer dan 10.000 bouwtekeningen die Fred de afgelopen jaren heeft verzameld. Duidelijke en overzichtelijke bouwtekeningen voorzien van de juiste afmetingen voorzien van handleidingen en handige stap-voor-stap gidsen voor een strak en succesvol resultaat. Maak van een beginner een professional…

Van een nieuwe werkschuur, carport, steiger houten tuinmeubelen, banken, bar, kasten tot je nieuwe tweepersoons bed. Je vindt jouw perfecte bouwtekening voor je bouwproject in dit complete pakket.

Toegang tot het bouwtekeningen pakket krijgen is simpel, dat bestel je hier…

“Enkele belangrijke kenmerken van het pakket van Fred’s Bouwtekeningen”

  • Eenvoudig te volgen plannen en projecten met in totaal maar liefst +10.000 bouwtekeningen
  • Handige handleidingen zodat je door het gehele bouwproces begeleidt wordt.
  • Strak resultaat doordat het product voor de Doe-Het-Zelver op ieder niveau geschikt is
  • Tijdbesparend dankzij kloppende afmetingen, juiste materialenlijsten en handige stap-voor-stap hulp
  • Geld besparend dankzij scherp aanbod en waardevolle pakketinhoud

“Blijf niet langer hangen in de zoektocht naar gratis online bouwtekeningen”

Voorkom de teleurstelling van incomplete gratis bouwtekeningen die je online of offline vindt die vaak slechts tot doel hebben een product te promoten. Achteraf ontdekken dat je afmetingen onjuist zijn, je project verpest is en je kostbare materialen verspilt hebt is echt onnodig. Gratis goede, deugdelijke bouwtekeningen bestaan niet, dat klinkt namelijk te mooi om waar te zijn. Jij hebt toch geen zin om onnodig tijd te verspillen aan bouwtekeningen waarbij een juiste handleiding ontbreekt of het onduidelijk is welke materialen te gebruiken?

Waarom zou je dat ook langer doen als er zo’n eenvoudige, goede en deskundige oplossing is? De oplossing is binnen jouw directe handbereik, je kunt binnen vijf minuten toegang hebben tot meer dan 10.000 bouwtekeningen. Voor de prijs hoef je het niet te laten aangezien het pakket voor slechts 47 euro opvallend veel waarde voor je geld biedt.

“Bespaar tijd en geld met Fred’s’Bouwtekeningen”

  • Bonus materiaal één: Gratis DWG en CAD Software pakket voor leden t.w.v. eur 97
  • Bonus materiaal twee: Levenslang lidmaatschap en online toegang
  • Bonus materiaal drie: Inclusief Steiger houten meubelen gids!
  • 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

“Wat klanten zeggen”

Ik wou dat ik Freds Bouwtekeningen eerder gevonden had, wat een oplossing. Ik wou dat ik daar zelf op gekomen was. Vorig jaar heb ik een sloop houten plantenbak gemaakt met overgebleven hout van mijn schutting met behulp van een gratis gids. Ik zal de naam niet noemen maar wat een drama was dat zeg.

Om te kunnen vergelijken hoe het project van een plantenbak met een bouwtekening van Fred ging heb ik die als eerste uitgeprobeerd. Fantastisch, niet te vergelijken. De afmetingen klopten, er was een duidelijke handleiding en materialenoverzicht en ik ging stap voor stap door het klusproject heen.

Wat is de juiste bouwtekening jou waard? Aarzel niet langer!

Meer dan 10.000 bouwtekeningen zijn binnen handbereik voor het beperkte bedrag van slechts 47 euro. De werkelijke waarde van het complete pakket ligt daar uiteraard ver boven. De besparing die jij aan tijd en geld gaat realiseren heb je ook snel weer terug verdiend. Geen verspilling van jouw energie, tijd en materialen meer maar gewoon lekker bouwen.

Dat is waar het om gaat als je gaat klussen, een klusproject succesvol tot stand brengen met een mooi en strak resultaat. De bouwtekeningen van Freds Bouwtekeningen collectie helpen jou daar zeker bij of je nu startende klusser of gevorderde timmerman met jarenlange ervaring bent.

Krijg direct toegang tot het meest complete pakket bouwtekeningen

“Bespaart mij een heleboel ellende van zoeken naar bouwtekeningen”

Dankzij dit pakket hoef ik niet langer tijd te verspillen aan onnodig lang zoeken naar die ene gratis bouwtekening die misschien bruikbaar is. Het mooie van dit pakket is ook dat er duidelijke instructies zijn

Hoewel ik zelf een ervaren vakman ben maak ik graag gebruik van de bouwtekeningen. Het spaart mij de tijd en het geld van het maken of laten maken van een bouwtekening voor een bouwproject. En de bouwtekeningen en projecten zijn tenslotte geschikt voor professioneel gebruik bevendien.

Het aanbod is tijdelijk.
Beslis vandaag zodat je van de maximale waarde tegen de scherpste prijs kunt profiteren.

Vele klussers en vakmensen gingen u voor en werden daarmee tevreden klanten gebruikers van Freds Bouwtekeningen. Het aanbod is nu extra scherp en compleet inclusief de diverse bonusmaterialen. De steiger houten meubelen gids zal binnenkort als afzonderlijke gids verkocht gaan worden voor 47 euro.

30 Dagen 100% Niet tevreden geld terug garantie van Fred

“Direct bestellen voor directe toegang tot alle bouwtekeningen”

Freds Bouwtekeningen is simpelweg het meest uitgebreide pakket aan bouwtekeningen dat je ooit zult vinden. Je maakt er al je klusprojecten mee en zult versteld staan van de vele uitgebreide bouwtekeningen, plannen en projecten die inbegrepen zijn. Het gemak, de duidelijkheid en de overzichtelijkheid van de plannen en projecten zijn veel geprezen.

Niet vergeten waar we deze pagina mee zijn begonnen…. Freds Bouwtekeningen pakket is misschien wel het mooiste cadeau dat je ooit kunt weggeven of zult krijgen. Geef jij het pakket cadeau dan ben je superslim aangezien je er heel waarschijnlijk zelf al een leuke opdracht voor de klusser hebt. Deze zal vast met veel plezier jouw wensklus ook klaren.

Overtuigd? Bestel dan nu direct jouw toegang tot Freds Bouwtekeningen. Of geef het nu cadeau.